Vooral voor vrouwen is een zwangerschap een speciale en unieke tijd. Jouw zwangere buik is het bewijs van het nieuwe leven wat je bij je draagt. Van jullie geluk maken wij graag een tastbare herinnering. Op een mooie bijzondere locatie maken wij een mooie reportage van een bijzondere periode!

Zwanger op de foto

In tegenstelling tot veel fotografen kiezen wij ervoor om onze zwangerschapsshoot op een voor jouw belangrijk locatie of een mooie buiten locatie te maken. Dit maakt het persoonlijker, iets wat wij bij deze periode vinden passen.

De ideale periode voor een reportage “Zwanger op de foto” is rond de 35 à 36 weken. Niet veel later zal jouw lichaam zich gaan voorbereiden op de geboorte, iets wat veel energie kost.

Lees ook onze blog “Lifestyle Reportage Zwanger op de foto

Tarieven Lifestyle Fotoshoot

Elke lifestyle fotoshoot wordt met zorg en aandacht vastgelegd op jouw gewenste locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten. Een complete lifestyle reportage is te boeken vanaf € 129,-.

Hiervoor krijg je:

  • ca. 1,5 uur fotografie
  • 15 digitale fotobestanden in hoge resolutie *
  • een fotoalbum van 15x15cm incl. 12 bladzijden

Kom je met meerdere gezinnen, een hele familie of een groep? Dan is het te adviseren om meer tijd uit te trekken.
Per half uur wordt er € 30,- extra in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je dan ook 5 extra digitale foto's.

* Extra digitale foto's € 7,50 per stuk (i.p.v. € 15,-)

Het fotoalbum

Foto's mogen gezien worden! Daarom ontvang je bij onze reportages een fotoalbum t.w.v. € 34,95. Het is een handgemaakt album waar je nog jaren van kunt genieten. 

Wil je liever alleen digitale foto's ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Je ontvangt dan een korting van € 20,- op het tarief van de lifestyle reportage.

Sneak Preview Fotoalbum

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.