Je zwangerschap is een unieke tijd die je je graag wilt blijven herinneren. Jouw zwangere buik is het bewijs van het nieuwe leven wat je bij je draagt. Met een zwangerschapsshoot maak je daar een tastbare herinnering van die je nog lang zal koesteren. Op een bijzondere locatie leggen wij deze mooie periode vast!

Zwanger op de foto

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Tijdens de zwangerschap wil je zoveel mogelijk momenten vastleggen. Je maakt waarschijnlijk vaak foto’s en selfies met je telefoon van jouw groeiende buik om er tastbare herinneringen van te maken. De zwangerschap is een bijzondere periode en verdient het om op een mooie en intieme manier vastgelegd te worden. Tijdens een lifestyle zwangerschapsshoot leggen we jouw zwangerschap op een ongedwongen manier vast. Dit kan alleen of samen met je partner en gezin. De zwangerschapsshoot kan plaatsvinden op een mooie buitenlocatie of bij jullie thuis. Dit maakt het persoonlijker, iets wat wij bij deze periode vinden passen. 

Tijdens de zwangerschapsshoot is het ook mogelijk om persoonlijke items als schoentjes of een knuffeltje mee te nemen. Wij zullen deze in overleg met jou in de reportage verwerken. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld te wisselen van outfit. We bespreken voorafgaand aan de afspraak graag je wensen.

Het beste moment voor de reportage?

De ideale periode voor een zwangerschapsshoot is tussen de 30 en 36 weken. In deze periode is je buik op zijn mooist en ben je over het algemeen nog fit. Ook loop je het minste risico dat je kindje al geboren wordt voordat je de fotoshoot hebt laten maken.

Tarieven Lifestyle Fotoshoot “Zwanger op de foto”

Elke lifestyle fotoshoot wordt met zorg en aandacht vastgelegd op jouw gewenste locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten. Een complete lifestyle reportage is te boeken vanaf € 149,-.

Hiervoor krijg je:

  • een fotoshoot van ca. 1,5 uur
  • een e-book met nuttige tips en informatie voor een geslaagde fotoshoot
  • 15 digitale fotobestanden in hoge resolutie *
  • inclusief een fotoalbum van 15x15 cm incl. 12 bladzijden voor maar € 34,95

Afhankelijk van jou wensen, kunnen wij adviseren om meer tijd uit te trekken.
Per half uur wordt er € 30,- extra in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je dan ook 5 extra digitale foto's.

* Extra digitale foto's € 7,50 per stuk (i.p.v. € 15,-)

Het fotoalbum

Foto's mogen gezien worden! Daarom kan je bij de meeste van onze reportages een fotoalbum. Het betreft een klein handgemaakt album van 15x15 cm waar je nog jaren van kunt genieten. Andere formaten en meer pagina's zijn tegen meerprijs verkrijgbaar.

Sneak Preview Fotoalbum

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Portfolio “Zwanger op de foto”

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?