Wij zijn Jurgen en Marieke!

Getrouwd en beide fotograaf!

Naast onze liefde voor elkaar delen wij een gemeenschappelijke passie voor fotografie!

Met C’est la Vie Photographie zijn wij er voor iedereen. Jullie hoeven geen fotomodel te zijn om leuk op de foto te staan, want iedereen is op zijn of haar manier fotogeniek! Dit laten wij ook al zien tijdens de shoot. Dit geeft zelfvertrouwen en zorgt voor een nog beter resultaat!

Ik ben Jurgen …

Fotografie is al vele jaren mijn grote passie. Ermee bezig zijn, geeft mij energie en ontspanning. Ik vind het mooi om met beelden een verhaal te vertellen. Dit verhaal verwerk ik graag in een tastbare herinnering.

Mijn missie is pas geslaagd, als jullie blij zijn met het resultaat. Daarom heb ik mijzelf onder de naam C’est la Vie Photographie ingeschreven bij de KvK. Op die manier kan ik mijn werk als fotograaf verder ontwikkelen. Het is een vak en dat wil ik uitdragen!

… en ik Marieke

Al voordat ik Jurgen leerde kennen was ik bezig met fotograferen. Ik fotografeerde voornamelijk in de natuur en mijn katten.

Sinds wij samen zijn ben ik me hierin meer gaan verdiepen en ben ik me ook meer gaan ontwikkelen. Zijn passie voor fotografie heeft mij ook enthousiast gemaakt.

Jurgen geeft mij nu de mogelijkheid om als tweede fotograaf mee te gaan om mij zo verder te ontwikkelen als portretfotograaf.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Ik heb een vraag: