Jullie verhaal van de dag wordt volledig vastgelegd, zodat jullie nog vaak van deze bijzondere en unieke dag kunnen genieten!
Met onze journalistieke stijl van fotografie brengen wij jullie trouwdag spontaan en puur in beeld. Hierbij hebben wij niet alleen oog voor jullie als bruidspaar, maar ook voor jullie gasten en andere belangrijke details.

Bruidsfotografie

Jullie trouwdag, jullie verhaal, daar zijn wij benieuwd naar. Een bijzondere dag vol belangrijke momenten. Hiervan maken wij graag een zichtbare herinnering. Mooie beelden van al die kleine verhaaltjes die jullie trouwdag zo speciaal maken. Het is onze passie om hiervan de fotografie te mogen verzorgen.

Iedere reportage is uniek en afgestemd op jullie wensen. Soms zijn we vanaf het aankleden tot aan het einde van het feest aanwezig. Andere keren zijn we er alleen een gedeelte van de dag. Jullie bepalen zelf tijdens welke momenten wij er zijn. Wij verzorgen een mooi verslag van jullie dag door te fotograferen wat we zien, dit proberen wij zo onopvallend mogelijk te doen. Alleen tijdens de fotoshoot pakken wij de regie, maar ook dan is er ruimte voor spontane momenten en eigen ideeën. Met een lijstje standaard poses zal je ons niet zien, maar wij zorgen wel voor een mooie en afwisselende reportage!

Vrijblijvend kennismaken

Tijdens een geheel vrijblijvende afspraak kunnen jullie kennis met ons maken. Wij vinden het leuk om te horen over over het aanzoek en de wensen van jullie grote dag. Door jullie beter te leren kennen, zijn wij instaat om jullie wensen te vertalen in een persoonlijke offerte. Wij zullen dan ook meer vertellen over onze manier van werken en wat er allemaal bij zo’n dag komt kijken. We weten hoe belangrijk fotografie is op zo’n dag. We denken graag met jullie mee hoe dit past in de planning van jullie dag!

Pre-Wedding-Shoot

Het is erg belangrijk dat er een klik is tussen jullie als bruidspaar en ons als fotograaf. Het kennismakingsgesprek speelt hier een grote rol bij. Je kan dit gesprek ook combineren met een Pre-Wedding Shoot. Tijdens deze fotoshoot leren jullie onze manier van werken in de praktijk kennen. Dat maakt het al een stuk minder spannend als wij op jullie grote dag met onze camera rondlopen. De foto’s die jullie hiervan ontvangen kunnen jullie gebruiken voor de trouwkaart of bijvoorbeeld een aankondiging op Sociale Media.

.

Tarieven Bruidsreportages

Onze trouwfotografie begint vanaf 6 uur voor € 899,-.  Hiervoor krijg je:

 • een vrijblijvend kennismakingsgesprek en persoonlijke offerte
 • iemand die meedenkt over de dagplanning en op de dag zelf
 • na jullie trouwdag ontvang je binnen enkele dagen een sneak preview met een aantal foto's
 • de uiteindelijke selectie foto's ontvangen jullie op een luxe usb stick
 • daarbij leveren wij ook een handgemaakt trouwalbum van 20x20cm met 30 bladzijdes
 • inclusief reis en parkeerkosten

Extra's

Een bruidsreportage is onder andere uit te breiden met:

 • extra fotogafie à € 100,- per uur
 • een Pre Wedding Shoot, enkele weken voor jullie trouwdag

Elke bruidsreportage is inclusief:

 • een vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • vlak voor jullie huwelijk een laatste update gesprek
 • alle foto’s worden professioneel bewerkt op een gekalibreerde monitor
 • een online galerij (beveiligd) waarin jullie de bewerkte foto’s alvast kunnen bekijken
 • indien gewenst: een online webshop, zodat gasten ook afdrukken kunnen bestellen

Nieuwsgierig of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Of wil je antwoord op een andere vraag?

Bel vrijblijvend naar 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 

Portfolio “Bruidsreportages”

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?