De afgelopen periode hebben wij weer een aantal lifestyle zwangerschapsreportage mogen verzorgen. Dit kan bij jou thuis of op een voor jouw belangrijke of favoriete locatie. Of je nu kiest voor thuis of bijvoorbeeld een bos, het strand of een park, een zwangerschapsreportage op locatie geeft net even dat extra’s aan de zichtbare herinnering van jouw zwangerschap.

Op locatie

In en rond Almere kennen wij mooie plekjes, maar zo zijn wij laatst ook naar de Soesterduinen geweest. Waar we ook gaan fotograferen, die omgeving laten wij dan ook terugkomen in onze foto’s. Helaas is het daar voor ons niet meer toegestaan om zonder toestemming te fotograferen. Als professioneel fotograaf moeten wij vooraf een vergunning aanvragen.

Wij kiezen er bewust voor om op locatie te fotograferen en niet in een fotostudio. Wij merken dat de natuur voor zowel jou als onszelf ontspannend werkt en dat zie je direct terug in de foto’s. Wij kunnen jou goed adviseren bij de keuze voor een geschikte locatie.

Daarnaast biedt het ons afwisselde omstandigheden. Behalve afwisseling in de locaties, hebben we ook te maken met afwisselende weersomstandigheden. Dit geeft ons veel creatieve prikkels, maar ook meer uitdaging om over rekening mee te houden.

Bij jou thuis

Wij verzorgen een zwangerschapsreportage ook bij jou thuis, een plek waar je lekker ontspannen jezelf kan zijn. Zo hebben wij onlangs een gezin gefotografeerd dat gezellig op de bank zat te kletsen en een boekje aan hun dochter aan het voorlezen was. Hierdoor ontstonden er foto’s zoals het gezin ook echt is.

In principe kunnen wij in elk huis foto’s maken, maar de grootte en het aanwezig daglicht speelt wel enigszins een rol in het eindresultaat. Een frisse lichte reportage is gemakkelijker te realiseren in een ruimte met voldoende daglicht.

Welke periode?

Ons advies is om een reportage te plannen rond de 35 weken. Je buik is dan mooi rond en jij hebt dan vaak nog de energie om te stralen. Is je buik al eerder mooi rond, dan kan het natuurlijk ook eerder. Na 35 weken loop je steeds meer het risico dat je er geen energie meer voor hebt, want je zit steeds dichter tegen de bevalling aan.

Wil je een reportage boeken? Of heb je vragen?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Ik heb een vraag: