Een lifestyle fotoshoot laten maken van jezelf, je gezin of familie levert een waardevolle herinnering op! Tijdens een lifestyle reportage maken wij spontane foto’s op een locatie waar jullie graag komen. Ontspanning en plezier staan centraal tijdens de fotoshoot, dit zorgt voor foto’s waar jullie blij van worden!

Lifestyle fotoshoot

Het belangrijkste voordeel van een lifestyle fotshoot op locatie is het feit dat jij, je gezin of familie ontspannen zijn. Je kan kiezen voor een omgeving die je kent of belangrijk vindt, een locatie dat jouw verhaal vertelt. Het voegt iets toe aan de foto’s die wij maken. Zeker als er jonge kinderen bij zijn, dan kunnen die ook hun energie kwijt door ze actief iets te laten doen.

Je kan er ook voor kiezen om de foto’s thuis te laten maken. Op deze vertrouwde locatie maken wij foto’s van jou, je gezin of familie. Wij maken foto’s van alledaagse dingen die je normaal ook graag doet. Denk hierbij aan het gezellig samen borrelen, het spellen van een spelletje of de wandeling dat jullie vaak samen maken. Van dit soort momenten maken wij een zichtbare herinnering.

Een lifestyle reportage is ook leuk en waardevol voor een groep vrienden, sporters, collega’s, etc. Eigenlijk overal kunnen wij fotograferen en dus een mooie foto’s maken. Hierbij fotograferen wij bij voorkeur met natuurlijk licht, maar waar nodig maken wij gebruik van hulpmiddelen zoals een reflectiescherm of flitsers.

Elke lifestyle fotoshoot is dus unieke verhaal!

Naast mooie foto’s van je gezin of familie leent een lifestyle fotoshoot zich bij uitstek voor een loveshoot of een zwangerschapsfotoshoot.

Lees ook onze blog “Wat houdt lifestyle fotografie eigenlijk in?

 

Tarieven

Elke lifestyle fotoshoot wordt met zorg en aandacht vastgelegd op jouw gewenste locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten. Een complete lifestyle reportage is te boeken vanaf € 99,-.

Hoe ziet een fotopakket eruit?

  • een fotoshoot op een mooie (buiten)locatie
  • online galerij met een ruimte selectie foto's om uit te kiezen
  • een e-book met nuttige tips en informatie voor een geslaagde fotoshoot
  • incl. 25 km reiskosten, daarna € 0,35 per km
  • excl. eventuele (parkeer)kosten

Pakket 1: ca 45 à 60 minuten inclusief 5 foto's naar keuze voor € 99,-
Pakket 2: ca 60 à 75 minuten inclusief 15 foto's naar keuze voor € 149,-
Pakket 3: ca 75 à 90 minuten inclusief 25 foto's naar keuze voor € 199,-
Pakket 4: ca 90 minuten inclusief alle foto's (minimaal 35) € 249,-

ACTIE: Pakket 4 + klein handgemaakt fotoalbum voor € 275,- (i.p.v. 293,95).

Hoe worden de foto's geleverd?

  • Geleverd in hoge resolutie voor afdrukken en in klein formaat voor online gebruik
  • Extra foto's zijn te bestellen à € 7,50 per stuk
  • Gratis levering via WeTransfer
  • Levering op luxe houten (FSK keurmerk) USB stick: € 20,-

 

Bestel ook een fotoalbum!

Foto's mogen gezien worden! Daarom kan je bij onze reportages een fotoalbum aanschaffen voor € 34,95 (i.p.v. € 44,95). Het betreft een klein handgemaakt album van 15x15 cm waar je nog jaren van kunt genieten. Dit album is naar eigen wens aan te passen.

Sneak Preview Fotoalbum

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Portfolio “Lifestyle Fotoshoot”

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?