Een lifestyle fotoshoot laten maken van jezelf, je gezin of familie levert een waardevolle herinnering op! Tijdens een lifestyle reportage maken wij spontane foto’s op een locatie waar jullie graag komen. Ontspanning en plezier staan centraal tijdens de fotoshoot, dit zorgt voor foto’s waar jullie blij van worden!

Lifestyle fotoshoot

Het belangrijkste voordeel van een lifestyle fotshoot op locatie is het feit dat jij, je gezin of familie ontspannen zijn. Je kan kiezen voor een omgeving die je kent of belangrijk vindt, een locatie dat jouw verhaal vertelt. Het voegt iets toe aan de foto’s die wij maken. Zeker als er jonge kinderen bij zijn, dan kunnen die ook hun energie kwijt door ze actief iets te laten doen.

Je kan er ook voor kiezen om de foto’s thuis te laten maken. Op deze vertrouwde locatie maken wij foto’s van jou, je gezin of familie. Wij maken foto’s van alledaagse dingen die je normaal ook graag doet. Denk hierbij aan het gezellig samen borrelen, het spellen van een spelletje of de wandeling dat jullie vaak samen maken. Van dit soort momenten maken wij een zichtbare herinnering.

Een lifestyle reportage is ook leuk en waardevol voor een groep vrienden, sporters, collega’s, etc. Eigenlijk overal kunnen wij fotograferen en dus een mooie foto’s maken. Hierbij fotograferen wij bij voorkeur met natuurlijk licht, maar waar nodig maken wij gebruik van hulpmiddelen zoals een reflectiescherm of flitsers.

Elke lifestyle fotoshoot is dus unieke verhaal!

Naast mooie foto’s van je gezin of familie leent een lifestyle fotoshoot zich bij uitstek voor een loveshoot of een zwangerschapsfotoshoot.

Lees ook onze blog “Wat houdt lifestyle fotografie eigenlijk in?

 

Wat kan je verwachten van de Lifestyle Fotoshoot?

  • een ontspannen fotosessie van ca 60 tot 90 minuten
  • de fotografie wordt verzorgd door Jurgen
  • je krijgt goed weergarantie: de fotoshoot gaat alleen door bij geschikt weer*
  • een e-book met nuttige tips en informatie voor een geslaagde fotoshoot
  • online galerij waaruit je zelf 15 mooie herinneringen als digitale foto mag downloaden
  • als duurzame ondernemer laten we na elke fotoshoot 2 bomen planten door treesforall.nl

Deze mooie herinnering krijg je wanneer je bij ons een fotoshoot boekt voor € 169,-

  • extra foto's zijn € 10,- per stuk
  • levering van de foto's op luxe houten (FSK keurmerk) USB stick: € 25,-
  • reiskosten binnen Almere inbegrepen, daarna € 0,35 per km

* Geschikt weer is wanneer het niet (hard) regent, stormt, etc. Dit gaat in goed overleg en is ter beoordeling van de fotograaf.

 

Bestel ook een fotoalbum!

Foto's mogen gezien worden! Daarom kan je bij onze reportages een fotoalbum aanschaffen voor € 35,- (i.p.v. € 49,-). Het betreft een klein handgemaakt album van 15x15 cm waar je nog jaren van kunt genieten. Dit album is naar eigen wens aan te passen.

Sneak Preview Fotoalbum

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-30585511 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Portfolio “Lifestyle Fotoshoot”

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Ik heb een vraag: