Een lifestyle fotoshoot laten maken van jezelf, je gezin of familie levert een waardevolle herinnering op! Tijdens een lifestyle reportage maken wij spontane foto’s op een locatie waar jullie graag komen. Ontspanning en plezier staan centraal tijdens de fotoshoot, dit zorgt voor foto’s waar jullie blij van worden!

Lifestyle fotoshoot

Het belangrijkste voordeel van een lifestyle fotshoot op locatie is het feit dat jij, je gezin of familie ontspannen zijn. Je kan kiezen voor een omgeving die je kent of belangrijk vindt, een locatie dat jouw verhaal vertelt. Het voegt iets toe aan de foto’s die wij maken. Zeker als er jonge kinderen bij zijn, dan kunnen die ook hun energie kwijt door ze actief iets te laten doen.

Je kan er ook voor kiezen om de foto’s thuis te laten maken. Op deze vertrouwde locatie maken wij foto’s van jou, je gezin of familie. Wij maken foto’s van alledaagse dingen die je normaal ook graag doet. Denk hierbij aan het gezellig samen borrelen, het spellen van een spelletje of de wandeling dat jullie vaak samen maken. Van dit soort momenten maken wij een zichtbare herinnering.

Een lifestyle reportage is ook leuk en waardevol voor een groep vrienden, sporters, collega’s, etc. Eigenlijk overal kunnen wij fotograferen en dus een mooie foto’s maken. Hierbij fotograferen wij bij voorkeur met natuurlijk licht, maar waar nodig maken wij gebruik van hulpmiddelen zoals een reflectiescherm of flitsers.

Elke lifestyle fotoshoot is dus unieke verhaal!

Lees ook onze blog “Wat houdt lifestyle fotografie eigenlijk in?

​Wil je graag (meer) voorbeelden van lifestyle reportages zien?

Klik op het menu ‘Lifestyle Reportages’ voor de meest geboekte fotoshoots.

Tarieven Lifestyle Fotoshoot

Elke lifestyle fotoshoot wordt met zorg en aandacht vastgelegd op jouw gewenste locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten. Een complete lifestyle reportage is te boeken vanaf € 99,-.

Hiervoor krijg je:

  • een fotoshoot van ca. 1 uur
  • een e-book met nuttige tips en informatie voor een geslaagde fotoshoot
  • 5 digitale fotobestanden in hoge resolutie *

Kom je met meerdere gezinnen, een hele familie of een grote groep? Dan is het te adviseren om meer tijd uit te trekken.

Per half uur wordt er € 40,- extra in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je dan ook 5 extra digitale foto's.

* Extra digitale foto's € 7,50 per stuk (i.p.v. € 10,-)

Het fotoalbum

Foto's mogen gezien worden! Daarom kan je bij onze reportages een fotoalbum aanschaffen voor € 24,95 (i.p.v. € 34,95). Het betreft een klein handgemaakt album van 15x15 cm waar je nog jaren van kunt genieten. Dit album is naar eigen wens aan te passen.

Sneak Preview Fotoalbum

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Portfolio “Lifestyle Fotoshoot”

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?