Maak kans op een Lifestyle Zwangerschapsshoot t.w.v. 129,- euro

Voor de uitbreiding van ons portfolio zijn wij op zoek naar zwangere vrouwen die alleen of samen met hun partner en/of kinderen hun zwangerschap willen laten vastleggen. Ben je in de periode april t/m juni tussen de 30 en 35 weken zwanger en wil je graag een mooie lifestyle reportage van jouw zwangerschap? Doe dan mee met onze actie!

Hoe doe je mee?

Volg het account van C’est la Vie Photographie op Instagram. Stuur ons daarna een DM via Instagram dat je mee doet met onze winactie. In deze DM horen we graag waarom je graag kans wil maken op deze fotoshoot en wanneer je uitgerekende datum is!

Wie wint er?

Onder de leukste en origineelste reacties wordt een shoot verloot. We maken de winnaar van deze actie bekend via ons Instagram account en deze ontvangt van ons een DM! Meld je dus snel aan!

De fotoshoot

We gaan ongeveer 1,5 uur fotograferen op een mooie buitenlocatie. Vooraf zullen we jullie de nodige tips en adviezen geven zodat jullie je optimaal kunnen voorbereiden op deze shoot. Na de fotoshoot zullen wij de foto’s professioneel nabewerken.

Wat krijg je ervoor terug?

Jullie kunnen zelf 15 foto’s uitzoeken die jullie digitaal in hoge resolutie zullen ontvangen. De foto’s in combinatie met jullie verhaal zullen worden verwerkt in een leuke blog die jullie uiteraard ook zelf kunnen delen!

Wat zijn de voorwaarden?

De fotoshoot zal op een door ons nader te bepalen weekend gepland worden in de periode van april t/m juni. De shoot zal plaatsvinden op een buitenlocatie in Almere, Naarden-Vesting, Muiden, Weesp of Harderwijk.

  • De foto's worden gebruikt ter aanvulling van het portfolio van C'est la Vie Photographie.
  • Daarnaast geven jullie met deelname aan deze actie toestemming dat de foto’s voor promotie van C’est la Vie Photographie gebruikt mogen worden.
  • De winnaar ontvangt periodiek een nieuwsbrief met daarin nieuwtjes, ontwikkelingen, actie, evenementen en andere aan C'est la Vie Photographie gerelateerde onderwerpen.
  • Indien de actie wordt gedeeld op Social Media, dan zijn Facebook/Instagram niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor deze actie. De promotie is ook niet gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook/Instagram of geassocieerd met Facebook/Instagram.

Heb je vragen over deze actie?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Of gebruik onderstaand formulier!

* Verplicht veld

15 + 4 =

Privacy

De opgegeven persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op jouw bericht te reageren. Deze worden niet langer bewaart dan strikt noodzakelijk. Informatie hierover is te vinden in onze privacyverklaring.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.