Vier de liefde samen

Er is altijd wel een reden om jullie liefde te vieren … Een lifestyle loveshoot is een mooie kans om jullie liefde voor elkaar in beeld te brengen. Met onze journalistieke stijl van fotografie leggen wij jullie relatie liefdevol en spontaan vast. Een ongedwongen reportage op een plek waar jullie graag komen, zorgt voor foto’s waarin jullie jezelf herkennen!

Tarieven

Elke lifestyle reportage wordt met zorg en aandacht vastgelegd op jouw gewenste locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten.

Een complete lifestyle reportage is nu tijdelijk te boeken vanaf € 119,- i.p.v. € 169,-.

Hiervoor krijg je:

  • ca. 1,5 uur fotografie
  • 15 digitale fotobestanden in hoge resolutie *
  • een fotoalbum van 15x15cm incl. 12 bladzijden

Kom je met meerdere gezinnen, een hele familie of een groep? Dan is het te adviseren om meer tijd uit te trekken. Per half uur wordt er € 30,- extra in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je dan ook 5 extra digitale foto's.

* Extra digitale foto's € 7,50 per stuk (i.p.v. € 15,-)

Het fotoalbum

Foto's mogen gezien worden! Daarom leveren wij graag een fotoalbum t.w.v. € 34,95 bij onze reportages. Het is een handgemaakt album waar je nog jaren van kunt genieten.

Wil je geen album?

Wil je liever alleen digitale foto's ontvangen? Dat kan! Je ontvangt dan een korting van € 20,- op het tarief van de lifestyle reportage.

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.