Er is altijd wel een reden om jullie liefde te vieren … Een Valentijns fotoshoot is een mooie kans om jullie liefde voor elkaar in beeld te brengen. Met onze stijl van fotografie leggen wij jullie relatie spontaan vast. Een ongedwongen reportage op een plek waar jullie graag komen, zorgt voor foto’s waarin jullie jezelf herkennen!

Valentijns Fotoshoot

Valentijnsdag, het moment om je geliefde te verrassen met een bijzonder cadeau. Dat kan je natuurlijk doen met een mooie bos bloemen of een romantisch etentje. Maar heb je er wel eens over nagedacht je geliefde een fotoshoot cadeau te geven? Een Valentijns Fotoshoot is de perfecte gelegenheid om een zichtbare herinnering van jullie samen laten maken. Geef jouw geliefde een cadeaubon voor deze fotoshoot of boek meteen een shoot en verras je geliefde op de dag zelf.

Liefde mag gevierd worden

Of je net samen bent of al 40 jaar getrouwd bent, liefde mag gevierd worden! En dat vieren wij graag samen met jullie door mooie foto’s te maken waar de liefde vanaf spat. Je zal ongetwijfeld foto’s van jullie samen hebben, maar tijdens deze fotoshoot draait het echt om jullie en jullie liefde voor elkaar. Wij zetten jullie samen op de foto zoals jullie echt zijn!

Heb je een bijzondere “extra” verrassing voor je geliefde in petto? Dan kan je deze shoot uiteraard ook boeken! Neem dan ook even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VALENTIJNS ACTIE: In de periode van 1 t/m 14 februari 2022 kan je een cadeaubon voor deze fotoshoot met 14% korting aanschaffen. Je betaalt dan € 119,- i.p.v. € 139,-. Wissel je de bon in tijdens één van de twee actie weekenden 19/20 februari of 5/6 maart 2022 dan krijg je 14 digitale foto’s naar keuze in plaats van 10.

Tarieven

Elke lifestyle fotoshoot wordt met zorg en aandacht vastgelegd op jouw gewenste locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten. Een complete lifestyle reportage is te boeken vanaf € 99,-.

Hoe ziet een fotopakket eruit?

  • een fotoshoot op een mooie (buiten)locatie
  • online galerij met een ruimte selectie foto's om uit te kiezen
  • een e-book met nuttige tips en informatie voor een geslaagde fotoshoot
  • incl. 25 km reiskosten, daarna € 0,35 per km
  • excl. eventuele (parkeer)kosten

Pakket 1: ca 60 minuten inclusief 5 foto's naar keuze voor € 99,-
Pakket 2: ca 75 minuten inclusief 15 foto's naar keuze voor € 149,-
Pakket 3: ca 90 minuten inclusief 25 foto's naar keuze voor € 199,-

Hoe worden de foto's geleverd?

  • Geleverd in hoge resolutie voor afdrukken en in klein formaat voor online gebruik
  • Extra foto's zijn te bestellen à € 7,50 per stuk
  • Gratis levering via WeTransfer
  • Levering op luxe houten (FSK keurmerk) USB stick: € 20,-

 

Bestel ook een fotoalbum!

Foto's mogen gezien worden! Daarom kan je bij onze reportages een fotoalbum aanschaffen voor € 34,95 (i.p.v. € 44,95). Het betreft een klein handgemaakt album van 15x15 cm waar je nog jaren van kunt genieten. Dit album is naar eigen wens aan te passen.

Sneak Preview Fotoalbum

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Portfolio “Lifestyle Fotografie”

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?