Trouwalbums

Laat de foto’s van jullie trouwdag stralen in een professioneel handgemaakt fotoalbum, want jullie trouwfoto’s mogen gezien worden! Zo’n album vertelt het verhaal van jullie dag. Een fotoalbum is een tastbare herinnering van jullie fantastische trouwdag waar jullie nog vele jaren van kunnen genieten.

Jullie verhaal

Met een album bleef je jullie trouwdag nog een keer. Het is een boek waarmee je samen op de bank nog een keer terugdenkt aan jullie dag. Een boek dat je nog eens bij pakt als je vrienden of familie op bezoek zijn. Het vertelt zichtbaar jullie verhaal.

Welke foto’s?

Welke foto’s moeten er zeker in het album en welke juist niet? Ik laat jullie altijd meedenken in de vulling van het fotoalbum. Het album wordt dus gemaakt met jullie inbreng, want de foto’s vertellen jullie herinnering.

Hoe ziet het album eruit?

Jullie bepalen zelf hoe het album eruit komt te zien. Er zijn heel veel mogelijkheden om een album te maken dat bij jullie past. Niet alleen het formaat en het aantal pagina’s zijn te kiezen, maar ook de omslag, het fotopapier, de kleur en de eventuele stiksels. Om jullie toch een idee te geven, staat hieronder een prijsindicatie van de meest gangbare formaten met standaard omslag. Uiteraard hebben wij een aantal voorbeeld albums liggen om te bekijken en vast te houden.

Trouwalbums

De meest gangbare formaten zijn:

  • 20x20cm € 199,-
  • 30x30cm € 299,-

Het betreft een handgemaakt album met 30 bladzijden en is voorzien van dikke vlakliggende bladen. Standaard is het album voorzien van een linnen omslag met schutbladen.

Actie: Tijdelijk korting op een handgemaakt trouwalbum bij een bruidsreportage *

Maak je voor 30 juni 2021 een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dan ontvang je een persoonlijke offerte met daarin een korting van € 50,- of € 100,- korting handgemaakt trouwalbum. De korting is afhankelijk van het aantal uren fotografie dat er geboekt wordt.

 

Hebben jullie vragen over de albums en de mogelijkheden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

* Actie geldig bij afname van minimaal 6 uur fotografie en niet geldig i.c.m. andere acties.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.