Trouwalbums

Laat de foto’s van jullie trouwdag stralen in een professioneel handgemaakt fotoalbum, want jullie trouwfoto’s mogen gezien worden! Een fotoalbum is een tastbare herinnering van jullie fantastische trouwdag waar jullie nog vele jaren van kunnen genieten.

Welke foto’s?

Welke foto’s moeten er zeker in het album en welke juist niet? Ik laat jullie altijd meedenken in de vulling van het fotoalbum. Het album wordt dus gemaakt met jullie inbreng, want de foto’s vertellen jullie herinnering.

Hoe ziet het album eruit?

Jullie bepalen zelf hoe het album eruit komt te zien. Er zijn heel veel mogelijkheden om een album te maken dat bij jullie past. Niet alleen het formaat en het aantal pagina’s zijn te kiezen, maar ook de omslag, het fotopapier, de kleur en de eventuele stiksels. Om jullie toch een idee te geven, staat hieronder een prijsindicatie van de meest gangbare formaten met standaard omslag.  

Trouwalbums

De meest gangbare formaten met zijn:

  • 20x20cm € 199,-
  • 30x30cm € 299,-

De prijs indicatie is voor een standaard handgemaakt album met 30 bladzijden. Het album is voorzien van dikke bladen en het is zogenaamd lay flat (vlakliggend).

Hebben jullie vragen over de albums en de mogelijkheden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.