Trouwalbums

Laat de foto’s van jullie trouwdag stralen in een professioneel gemaakt fotoalbum. Een tastbare herinnering van jullie fantastische trouwdag waar jullie nog vele jaren van kunnen genieten.

Kies een album dat past bij jullie wensen!

Welke foto’s moeten er zeker in het album en welke juist niet? Ik laat jullie altijd meedenken in de vormgeving en vulling van het fotoalbum. Natuurlijk heb ik mijn eigen stijl en manier van vormgeven, maar het album wordt gemaakt met jullie inbreng!

Wat is er mogelijk? Veel!

Echt heel veel. Om jullie een idee te geven, staan hieronder een aantal verschillende formaten van het meest gekozen album. Dit is een album met een effen omslag met dikke fotobladen die vlak (flat-lay) tegen elkaar aan liggen.

De omslag van het album kent vele mogelijkheden. Naast het standaard linnen, is er ook voor canvas, jute en (kunst)leer te kiezen. Afhankelijk van jullie keuze kan een omslag ook voorzien worden van een foto, tekst, afbeelding of band. Het album is dus helemaal naar jullie wensen samen te stellen. We informeren jullie graag over alle verschillende mogelijkheden!

Hebben jullie vragen over de albums en de mogelijkheden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.