fbpx

Bruidsfotografie

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie zijn vast bezig met het plannen van jullie grote dag. Naast de locatie van de ceremonie, de feestlocatie en jullie kleding is de fotograaf een andere belangrijke keuze.

Met mijn journalistieke stijl van fotografie breng ik jullie trouwdag spontaan en puur in beeld. Hierbij heb ik ook voor details, emotionele momenten en natuurlijk de “vaste” onderdelen van jullie dag! Jullie verhaal van de dag vastgelegd, zodat jullie nog vaak van deze bijzondere en unieke dag kunnen genieten!

Jurgen Corts
C’est la Vie Photographie

Mijn stijl

Mijn ervaring als lifestyle fotograaf komt bij bruidsfotografie volledig tot zijn recht. Elke locatie en ruimte is weer anders, heeft ander licht en biedt weer andere mogelijkheden voor het maken van mooie spontane foto’s.

Mijn stijl kenmerkt zich door gebruik te maken van de omgeving. Mooie close-ups wissel ik af met beelden waarbij de omgeving ook een rol speelt. Jullie hebben immers niet voor niets een bepaalde locatie gekozen. Hierdoor ontstaat er een afwisselende reportage van jullie trouwdag.

Tarieven

 

Een kennismakingsgesprek plannen?

Als mijn verhaal jullie aanspreekt, dan maak ik graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Hieronder vinden jullie mijn tarieven (pakketten) en losse albums.

Voor vragen, een kennismakingsgesprek, etc kunnen jullie via mijn contactpagina kiezen hoe jullie mij willen bereiken!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.