fbpx

Trouwfotografie

“Ja ik wil!”

Dat is wat jullie tegen elkaar gaan zeggen op jullie trouwdag. Naast het jawoord zijn er nog tal van bijzondere momenten die jullie verhaal vertellen. Momenten met echte emoties, een stralende lach, een gemeende traan en een zichtbaar gevoel.

Daar draait het allemaal om, het vastleggen van deze bijzondere momenten van jullie trouwdag. Spontane en echte foto’s aangevuld met een reportage en detailfoto’s van bijvoorbeeld jullie ringen, bloemen en kleding. Jullie dag vastgelegd als een zichtbare herinnering verwerkt in een prachtig album!

Jurgen Corts
C’est la Vie Photographie

Ja, ik wil!

Het mooiste zou zijn als jullie tegen mij zeggen: Ja, ik wil dat jij onze bruiloft komt vastleggen!“.

Daarom vind ik het belangrijk om te starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kunnen elkaar dan al een beetje leren kennen en ik kan jullie mijn werkwijze leren kennen. Deze persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk, want jullie geven mij het vertrouwen om zo’n bijzondere dag vast te mogen leggen.

Mogelijkheden

Afhankelijk van jullie wensen maken we een draaiboek van jullie dag. Op basis daarvan kiezen wij één van de pakketten waarmee ik werk. Deze bevatten een indicatie van aantal uur dat ik aanwezig ben op jullie trouwdag. Hierbij kijk ik niet op een half uurtje meer.

Desgewenst kunnen deze pakketten uitgebreid worden met bijvoorbeeld een fotoalbum. Op mijn website zijn deze pakketten in hoofdlijnen uitgewerkt, maar deze licht ik graag in een persoonlijk gesprek toe.

 

Pre-wedding-shoot

 

C’est la Vie

C’est la Vie betekent “zo is het leven”. C’est la Vie Photographie is gespecialiseerd in het fotograferen van dit leven. Van dit leven fotografeer ik graag jullie trouwdag. Belangrijk hierbij is, dat jij je op je gemak voelt. Ik ben immers een groot gedeelte van jullie dag aanwezig.

Voor mij is het een extra creatieve prikkel om op verschillende locaties met andere weersomstandigheden en mensen te fotograferen. Deze creatieve vorm van fotografie is mijn passie!

Dit is C’est la Vie Photographie!
Jurgen Corts

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.