Tarieven lifestyle reportages

Een compleet pakket is al te boeken vanaf € 45,-. Daarnaast zijn alle pakket zijn inclusief een aantal digitale foto’s naar keuze.

Voor elk pakket geldt in ieder geval dat je kan rekenen op een persoonlijke en professionele benadering. Wij werken met kwalitatief zeer goede camera’s met bijbehorende lenzen en bewerken de foto’s op gekalibreerde beeldschermen.

De mogelijke pakketten

Wij werken met een aantal standaard pakketten. Elk pakket is opgebouwd uit een tijdsduur, het aantal personen, fotografie op één locatie, een aantal digitale foto’s naar keuze en eventueel een gratis fotoalbum. Op basis van jullie wensen zullen wij het juiste pakket adviseren of een passende offerte maken.

Fotografie op locatie

Fotografie bij je thuis

* Tarief bij vooruitbetaling incl. btw, reiskosten binnen Almere (daarna € 0,29/km)
(tarief bij pinnen/achteraf betalen + € 10,-)

Afdrukken

Voor de komst van de digitale fotografie werden er afdrukken geleverd als eindresultaat van een reportage. Tegenwoordig verdwijnen veel foto’s in het digitale archief, waarna ze worden “vergeten”. Zonde, want van een goede print heeft veel meer waarde en beleving om van te genieten!

Fotoalbum

De fotoalbums worden uitsluitend besteld bij leveranciers die albums met een hoogwaardige afwerking leveren. Deze albums hebben doorgaans naadloze pagina’s (de zogenaamde “layflat” albums). Uiteraard hebben wij een aantal albums om te laten zien.

Uitvergroting op Xpozer

Een van de mooiste manieren om het hele jaar door te genieten van je foto’s, is een foto uitvergroot op Xpozer. Elke uitvergroting is zeer gedetailleerd, heeft heldere kleuren, is ontspiegeld en wordt gemonteerd op zeer licht frame. Met slechts één schroef monteer je het systeem op elke muur.

Extra foto’s

Willen jullie extra foto’s bijbestellen? Dat kan natuurlijk! Dit gaat per set van 5 foto’s. Wil je er bijvoorbeeld 5 extra, dan rekenen wij daar € 40,- voor. Voor 10 foto’s rekenen wij € 75,- en voor 15 stuks wordt het € 100,-. Uiteraard worden de foto’s geleverd zonder logo in hoge resolutie.

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Of gebruik onderstaan formulier om jouw vraag te stellen!

7 + 6 =

Privacy

De opgegeven persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op jouw bericht te reageren. Deze worden niet langer bewaart dan strikt noodzakelijk. Informatie hierover is te vinden in onze privacyverklaring.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers liken dit: