Tarieven Bruidsfotografie

Een compleet pakket is al te boeken voor € 999,-, dit is inclusief o.a. een kennismakingsgesprek, 8 uur fotografie, een fotoboekje met daarin de sneak preview en een professioneel handgemaakt fotoalbum met daarin het beeldverslag van jullie dag.

Voor ons is een persoonlijke benadering vanzelfsprekend. Jullie verhaal en wensen worden verwerkt in een passende offerte. Hierbij gebruiken wij onderstaande prijsindicaties als uitgangspunt.

* Tarief bij vooruitbetaling, gebruik van de foto's en incl. btw. en de eerste 50 km aan reiskosten.
Overige kosten zoals parkeerkosten en extra kilometers (à € 0,29/km) worden wel in rekening gebracht.

** Pre Wedding Shoot

Het is ook mogelijk om als eerste een Pre Wedding Shoot (zonder album) te boeken. Hier betaal je in eerste instantie het reguliere tarief van € 129,- voor. Mochten jullie ons daarna boeken voor jullie trouwdag, dan ontvang je deze investering gedeeltelijk terug als korting op het gekozen pakket.

Trouwkaart

De foto’s gemaakt tijdens de Pre Wedding Shoot kunnen natuurlijk gebruikt worden voor jullie trouwkaart. Houd hierbij rekening dat wij ongeveer één à twee weken nodig hebben om de foto’s te selecteren en bewerken. Maak dus tijdig een afspraak, ideaal is zo’n vier maanden voor jullie datum.

Fotoalbum

De fotoalbums worden geleverd door Konpoli en Vakcolor, leveranciers die uitsluitend aan professionele fotografen leveren. Hun albums kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking en naadloze pagina’s (de zogenaamde “layflat” albums). Uiteraard hebben wij een aantal albums om te laten zien.

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Of gebruik onderstaan formulier om jouw vraag te stellen!

14 + 13 =

Privacy

De opgegeven persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op jouw bericht te reageren. Deze worden niet langer bewaart dan strikt noodzakelijk. Informatie hierover is te vinden in onze privacyverklaring.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers liken dit: