Project Zenna

“Iedere 70+er een gratis fotoshoot met portretfoto!”

Momenteel zijn voor Project Zenna ongeveer 70 fotografen in heel Nederland actief. Wij zetten senioren vanaf 70 jaar in het zonnetje door middel van een gratis fotoshoot en één portretfoto als herinnering te geven. Dit doen wij geheel belangeloos!

RIVM Maatregelen:

C’est la Vie Photographie houdt zich bij Project Zenna juist aan de geldende adviezen en maatregelen van het RIVM.
Op basis hiervan fotograferen wij voorlopig bij voorkeur alleen buiten op locatie.
Ook houden wij ons aan de 1,5 meter afstand van iedere persoon die niet tot jouw of ons huishouden behoort.
Om dit te garanderen hebben wij de benodigde apparatuur, zodat elke fotoshoot veilig verloopt.

Het project

Zenna Aydin, een fotografe uit Deventer, is de initiatiefneemster van het “Project Zenna”. Zij heeft met het project als doelstelling het vastleggen van een zichtbare herinnering van een 70+er. Dit sluit heel erg aan bij hetgeen waarvoor C’est la Vie Photographie staat. Daarom hebben wij ons bij dit project aangesloten!

Wat houdt het in?

Het project wil senioren van 70 jaar en ouder een gratis portretfoto aanbieden*. Hiermee bieden we ook hun familieleden de mogelijkheid een mooie foto van ouders, opa/oma of oom/tante te krijgen. Het enige wat wij hiervoor terug vragen, is toestemming voor het gebruik van de foto’s in ons portfolio, op social media, websites en exposities.

Fotoshoot op locatie

Wij komen graag naar de mensen toe, want niet iedereen is in staat om naar ons te komen. Wij fotograferen bij de mensen thuis om in een voor hun belangrijke omgeving zoals bijvoorbeeld een park waar zij graag komen. Afhankelijk van de wensen gebruiken wij de omgeving of we pakken er een achtergrond bij.

Heb je vragen over dit project of wil jij voor jezelf of iemand anders een fotoshoot boeken?

Gebruik dan onderstaand formulier!

* Aanbieding is geldig voor één persoon, inclusief één portretfoto en alleen voor de regio Flevoland en ’t Gooi, maar exclusief reiskosten à € 0,29/km.
Extra personen zijn mogelijk voor € 15,- per persoon exclusief extra foto’s. Extra foto’s en/of afdrukken zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar.
Voor een Project Zenna fotoshoot zijn wij op vrijdag tussen 9:00 en 14:00 beschikbaar. Andere dagen of tijden zijn in overleg (beperkt) beschikbaar.
Een afspraak kan worden verzet als wij geboekt worden voor een betaalde opdracht.

Portfolio “Project Zenna”

Wie geef je op?

1 + 10 =

Privacy

De opgegeven persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op jouw bericht te reageren. Deze worden niet langer bewaart dan strikt noodzakelijk. Informatie hierover is te vinden in onze privacyverklaring.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?