Pre Wedding Shoot

Een Pre Wedding Shoot is een leuke manier om je helemaal voor te bereiden op jullie bruidsreportage. Jullie raken (een beetje) gewend aan de camera en aan onze manier van werken. Daarnaast levert het al een aantal leuke foto’s op voor bijvoorbeeld de trouwkaart!

Een Pre Wedding Shoot combineren wij graag met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luisteren wij graag naar jullie verhaal en plannen. Ook jullie wensen ten aanzien van de fotografie komen aan bod.

Wij zullen vertellen hoe we te werk gaan en laten jullie ons portfolio zien. Door dit gesprek te combineren, dan kunnen ons ook echt ervaren als fotograaf. Wij benaderen deze fotoshoot alsof het de reportage is op jullie trouwdag. 

Tarieven Lifestyle Fotoshoot

Elke lifestyle fotoshoot wordt met zorg en aandacht vastgelegd op jouw gewenste locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten. Een complete lifestyle reportage is te boeken vanaf € 129,-.

Hiervoor krijg je:

  • ca. 1,5 uur fotografie
  • 15 digitale fotobestanden in hoge resolutie *
  • een fotoalbum van 15x15cm incl. 12 bladzijden

Kom je met meerdere gezinnen, een hele familie of een groep? Dan is het te adviseren om meer tijd uit te trekken.
Per half uur wordt er € 30,- extra in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je dan ook 5 extra digitale foto's.

* Extra digitale foto's € 7,50 per stuk (i.p.v. € 15,-)

Het fotoalbum

Foto's mogen gezien worden! Daarom ontvang je bij onze reportages een fotoalbum t.w.v. € 34,95. Het is een handgemaakt album waar je nog jaren van kunt genieten. 

Wil je liever alleen digitale foto's ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Je ontvangt dan een korting van € 20,- op het tarief van de lifestyle reportage.

Sneak Preview Fotoalbum

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.