Een Pre Wedding Shoot is een leuke manier om je helemaal voor te bereiden op jullie bruidsreportage. Jullie raken alvast (een beetje) gewend aan de camera en aan onze manier van werken. Daarnaast levert het al een aantal leuke foto’s op voor bijvoorbeeld de trouwkaart!

Pre Wedding Shoot

De Pre Wedding Shoot is een shoot die gedaan wordt voorafgaand aan jullie bruiloft. Tijdens de Pre Wedding Shoot hebben jullie de gelegenheid om alvast te wennen aan de camera en onze manier van werken. Ook biedt het de mogelijkheid om eventueel al bepaalde ideeën die jullie hebben t.a.v. de reportage uit te werken. De foto’s van de Pre Wedding Shoot kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken voor de trouwkaart, de speciale website voor jullie bruiloft of op de bedankjes. De fotoshoot kan plaatsvinden op een locatie die voor jullie belangrijk is, bijvoorbeeld op de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben. 

Kennismakingsgesprek i.c.m. Pre Wedding Shoot

Wij vinden het belangrijk dat jullie een fotograaf kiezen waar jullie je prettig bij voelen. Dit zie je namelijk ook terug in de trouwreportage. Wij combineren het vrijblijvende kennismakingsgesprek graag met de Pre Wedding Shoot. Tijdens het kennismakingsgesprek focussen wij ons op jullie verhaal en plannen. Ook bespreken we jullie wensen ten aanzien van de fotografie op jullie trouwdag. We vertellen jullie meer over de manier hoe wij te werk gaan en laten jullie uiteraard ook ons portfolio zien. Door het kennismakingsgesprek en de Pre Wedding Shoot te combineren kunnen jullie ons al meteen ervaren als fotograaf. We benaderen de fotoshoot alsof het de reportage is op jullie trouwdag.

Tarieven Lifestyle Pre Wedding Shoot

Elke lifestyle fotoshoot wordt met zorg en aandacht vastgelegd op jouw gewenste locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten. Een complete lifestyle reportage is te boeken vanaf € 139,-.

Hiervoor krijg je:

  • een fotoshoot van ca. 1,5 uur
  • een e-book met nuttige tips en informatie voor een geslaagde fotoshoot
  • 10 digitale fotobestanden in hoge resolutie *

Afhankelijk van jou wensen, kunnen wij adviseren om meer tijd uit te trekken.
Per half uur wordt er € 40,- extra in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je dan ook 5 extra digitale foto's.

* Extra digitale foto's € 7,50 per stuk (i.p.v. € 10,-)

Het fotoalbum

Foto's mogen gezien worden! Daarom kan je bij onze reportages een fotoalbum aanschaffen voor € 24,95 (i.p.v. € 34,95). Het betreft een klein handgemaakt album van 15x15 cm waar je nog jaren van kunt genieten. Dit album is naar eigen wens aan te passen.

Sneak Preview Fotoalbum

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Portfolio “Pre Wedding Fotoshoot”

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?