Onze ervaring als lifestyle fotograaf komt bij bruidsfotografie volledig tot zijn recht, maar daarnaast zijn er veel meer aspecten van groot belang. Wij komen een hele dag op jullie bruiloft en daarom is het van groot belang dat jullie een goed gevoel hebben bij de fotograaf die jullie kiezen. Onze werkwijze is erop gericht jullie dat gevoel te geven!

Onze werkwijze

Fotografie is een belangrijk onderdeel van jullie trouwdag. Jullie willen graag een fotograaf die de belangrijke momenten vast legt en die eigenlijk zo goed als onzichtbaar is. Door onze ervaring als lifestyle fotograaf hebben wij een stijl van fotograferen die ook perfect past bij een bruiloft. Onze werkwijze is er op gericht jullie zodat als bruidspaar tot een goede keuze kunnen komen. Maar… de uiteindelijke keuze voor een fotograaf moeten jullie zelf maken!

Kennismakingsgesprek

Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken we jullie trouwdag. Hoe ziet jullie dag eruit en welke bijzondere momenten van de dag willen jullie terugzien in de reportage? Hierbij denken wij met jullie mee en geven graag advies. Ook bespreken we hoe wij te werk gaan en wat wij jullie kunnen bieden. Op deze manier leren wij elkaar een beetje kennen, iets wat wij belangrijk vinden.

Pre Wedding Shoot

Jullie kunnen het kennismakingsgesprek combineren met een Pre Wedding Shoot. Dit is een leuke en ontspannen manier om alvast aan de camera en ons als fotograaf (of fotografen) te wennen. Daarnaast kunnen jullie de foto’s bijvoorbeeld gebruiken voor de trouwkaart.

Persoonlijke offerte

Op basis van dit gesprek maken wij een persoonlijke offerte. Hierin staat een verslag van ons gesprek, jullie voorlopige planning, jullie wensen, onze afspraken en natuurlijk een prijsopgave. Hebben jullie de kennismaking gecombineerd met een Pre Wedding Shoot, dan krijgen jullie daar een deel van terug d.m.v. een korting op de offerte. Wanneer jullie akkoord gaan met de offerte en de aanbetaling hebben voldaan, dan is de datum voor jullie definitief gereserveerd.

Jullie trouwdag

Op basis van jullie wensen maken wij ongedwongen foto’s van jullie dag. Hierbij proberen wij enigszins “onzichtbaar” te zijn en daarbij de momenten vast te leggen zoals ze ontstaan. Dit zorgt voor een spontaan en echt beeldverslag. Alleen tijdens de fotoreportage van jullie als bruidspaar zal er meer geposeerd worden. We komen niet met een lijst van standaard poses, maar samen met jullie maken we een aantal foto’s op de door jullie gekozen locatie.

Sneak preview

Jullie zijn natuurlijk reuze benieuwd naar de foto’s. Daarom ontvangen jullie binnen een week een kleine sneak preview van een aantal foto’s per e-mail. Deze foto’s ontvangen jullie uiteindelijk ook afgedrukt in een fotoboekje die jullie ontvangen zodra alle foto’s gereed zijn.

Jullie foto’s

Direct na de sneak preview gaan wij verder met het selecteren en bewerken van alle foto’s. Dit doen wij op gekalibreerde beeldschermen die speciaal voor fotografen zijn ontwikkeld. De bewerkte foto’s plaatsen wij in een online galerij, zodat jullie alvast kunnen genieten van de foto’s die gereed zijn. Wij streven ernaar om binnen twee maanden alle foto’s gereed hebben. Jullie ontvangen deze dan op een USB stick samen met een klein fotoalbum met daarin de foto’s uit de sneak preview. Zo heb je gelijk al iets om te laten zien.

Trouwalbum

Uiteindelijk verwerken wij de foto’s van jullie trouwdag in een prachtig fotoalbum. Dit is niet zomaar een album, maar prachtige handgemaakt fotoalbum die jullie zelf kunnen samenstellen. Zo ontstaat er een persoonlijk album dat helemaal bij jullie past. Zodra alle foto’s in de galerij staan, mogen jullie een aantal als favoriet aanwijzen. Deze worden in het album gebruikt om zo jullie verhaal van de dag door middel van het album te vertellen.

Wil je liever bellen? Wij zijn bereikbaar op 06-30585511

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Ik heb een vraag: