Een mooie portretfoto is een waardevol cadeau voor jezelf. Daarnaast is het een mooi cadeau voor bijvoorbeeld je partner, ouders of groot ouders. Een mooie portretfoto speelt ook een steeds belangrijkere rol in ons (zakelijke) leven. Het geeft een eerste indruk en laat zien wie jij bent als persoon.

Een mooie portretfoto van jezelf!

Anders dan bij een lifestyle fotoshoot draait het hier om het maken van een aantal mooie portretten. Een mooi portret zegt iets over jezelf, bedenk dus goed wat je er mee wilt doen of vertellen. Hierbij kiezen we een voor jou belangrijke omgeving, zodat deze iets toevoegt aan de foto’s.

Een mooie portretfoto kan je altijd cadeau geven. Je ouders of grootouders vinden het altijd leuk om een mooi portret van jou te ontvangen in een lijstje of als vergroting op bijvoorbeeld een Xpozer. De fotoshoot zelf is natuurlijk ook cadeau te geven. Onze cadeaubonnen worden hiervoor zijn persoonlijk en op maat gemaakt.

Een goede portretfoto kan je ook gebruiken op je CV, LinkedIn of andere Social media. Door dit op locatie te doen, kan je door jou gewenste werkomgeving toevoegen. De locatie kan iets vertellen over jouw als persoon, maar ook over jouw beroep.

Wil je liever een witte, zwarte of gekleurde achtergrond? Dan is dat uiteraard ook mogelijk!

Lees ook onze blog “Wat is de kracht van een goed portret?

Tarieven Portret Fotoshoot

Anders dan bij een lifestyle reportage draait het hier om het maken van een aantal mooie portretten. De foto's wordt met zorg en aandacht vastgelegd op locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten.

Op locatie

Een portret reportage op locatie is nu tijdelijk te boeken voor € 59,-

Hiervoor krijg je:

  • ca. 30 à 45 minuten fotografie
  • een e-book met nuttige tips en informatie voor een geslaagde fotoshoot
  • 3 digitale fotobestanden in hoge en web resolutie *
  • per extra kwartier € 15,- (incl. 1 extra digitaal fotobestand)

* Extra digitale foto’s € 7,50 per stuk (i.p.v. € 15,-)

 

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Portfolio “Mooie portretfoto”

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?