Alleen, samen of met meer op de foto?

Elke Lifestyle Reportage is een zichtbare herinnering aan bijvoorbeeld jullie (prille) liefde, een huwelijksaanzoek, de komst van (klein) kinderen of je gezin. Er is altijd een goede reden om van het gezin, met de hele familie of als (vrienden)groep foto’s te laten maken. Natuurlijk kan je ook gewoon een reportage laten maken, omdat je het leuk vindt om mooie foto’s te ontvangen.

Wij werken met verschillende pakketten, welke zijn afgestemd op het aantal mensen waarvoor een fotoshoot geboekt wordt. Deze pakketten zijn indicatief, op basis van jouw wensen geven wij een advies voor het juiste pakket.

Je gezin op locatie

Wij fotograferen graag op jouw favoriete locatie, bijvoorbeeld in een park of een speeltuin waar je graag komt. Hier maken wij spontane foto’s zonder dat je al te veel moet poseren. 

Je gezin thuis

Bij een echte lifestyle reportage worden foto’s bij je thuis gemaakt van bijvoorbeeld jullie dagelijkse bezigheden, momentjes samen op de bank of de eerste momenten als gezin.

Als familie of groep op de foto

Hele families of grote groepen fotograferen wij altijd op locatie. Hierbij gaan wij niet alleen voor een complete groepsfoto, maar ook voor de verschillende samenstellingen binnen een familie of groep.

Mooie portretten

Een mooi portret laat niet alleen zien hoe je eruit ziet, maar ook iets over wie jij bent. Eerlijke foto’s gemaakt op locatie met een pure nabewerking zorgt voor een portret zoals je bent.

Vier de liefde samen

Er is altijd een reden om jullie liefde te vieren! Een Lifestyle Loveshoot is de manier om dit te doen. Wij brengen jullie relatie liefdevol en spontaan in beeld. Dit op een plek waar jullie graag komen!

Zwanger op de foto

Vooral voor vrouwen is een zwangerschap een speciale en unieke tijd. Van deze bijzondere ervaring maken wij graag prachtige beelden. Niet in de studio, maar op een mooie romantische locatie.

Pre Wedding Shoot

Een Pre Wedding Shoot (ook wel Loveshoot genoemd) is een leuke manier om je helemaal voor te bereiden op jullie bruidsreportage. Tijdens de fotoshoot leren jullie ons kennen als fotograaf!

Bruidsreportage

Een trouwdag is een aaneenschakeling van bijzondere momenten, emoties en gebeurtenissen. Voor een bruidspaar vliegt zo’n dag voorbij. Daarom verzorgen wij jullie zichtbare herinnering.

Andere mogelijkheden?

Op deze pagina staan de meest voorkomende reportages, maar er is natuurlijk meer mogelijk. Neem gerust contact op met ons om je wensen te bespreken. Stuur een e-mail of bel ons!

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.