Alleen, samen of met meer op de foto?

Elke Lifestyle Reportage is een zichtbare herinnering aan bijvoorbeeld jullie (prille) liefde, een huwelijksaanzoek, de komst van eventuele (klein) kinderen of je gezin. Natuurlijk kan je ook gewoon een reportage laten maken, omdat je het leuk vindt om mooie foto’s te ontvangen.

Wij werken met verschillende pakketten, welke zijn afgestemd op het aantal mensen waarvoor een fotoshoot geboekt wordt. Deze pakketten zijn indicatief, op basis van jouw wensen geven wij een advies voor het juiste pakket.

Mooie portretten

Een mooi portret laat niet alleen zien hoe je eruit ziet, maar ook iets over wie jij bent. Eerlijke foto’s gemaakt op locatie met een pure nabewerking zorgt voor een portret zoals je bent.

Met je gezin, familie of als groep

Er is altijd een goede reden om van het gezin of de hele familie foto’s te laten maken. De familie verandert in samenstelling door partners of (klein)kinderen, maar we worden ook ouder. Tijd voor nieuwe foto’s!

Vier de liefde samen

Er is altijd een reden om jullie liefde te vieren! Een Lifestyle Loveshoot is de manier om dit te doen. Wij brengen jullie relatie liefdevol en spontaan in beeld. Dit op een plek waar jullie graag komen!

Zwanger op de foto

Vooral voor vrouwen is een zwangerschap een speciale en unieke tijd. Van deze bijzondere ervaring maken wij graag prachtige beelden. Niet in de studio, maar op een mooie romantische locatie.

Pre Wedding Shoot

Een Pre Wedding Shoot (ook wel Loveshoot genoemd) is een leuke manier om je helemaal voor te bereiden op jullie bruidsreportage. Tijdens de fotoshoot leren jullie ons kennen als fotograaf!

Bruidsreportage

Een trouwdag is een aaneenschakeling van bijzondere momenten, emoties en gebeurtenissen. Voor een bruidspaar vliegt zo’n dag voorbij. Een bruidsreportage zorgt voor een zichtbare herinnering.

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Of gebruik onderstaand formulier!

* Verplicht veld

9 + 12 =

Privacy

De opgegeven persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op jouw bericht te reageren. Deze worden niet langer bewaart dan strikt noodzakelijk. Informatie hierover is te vinden in onze privacyverklaring.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers liken dit: