Laat de foto’s van jullie trouwdag stralen in een professioneel handgemaakt fotoalbum, want jullie trouwfoto’s mogen gezien worden!
Het fotoalbum is een tastbare herinnering van jullie fantastische trouwdag waar jullie nog vele jaren van kunnen genieten.
Zo’n luxe trouwalbum vertelt het verhaal van jullie dag, geluk en liefde.

Luxe trouwalbum

Van jullie trouwdag ontvang je een usb-stick met daarop een heleboel foto’s als zichtbare herinnering. Dit mist alleen de charme dat een trouwalbum wel met zich mee brengt. Een album is echt een tastbare herinnering van jullie dag. Een herinneringen die je er bij pakt om nog een keer te genieten. Het vertelt jullie verhaal waar samen, met familie of vrienden door heen bladert.

Jij bepaalt te stijl

In een trouwalbum komen de mooiste foto’s. Welke dat zijn, bepaal je grotendeels zelf. Ook kies je zelf de stijl van het album. De stijl van het album zegt namelijk wie jullie zijn. Een belangrijke keuze is het formaat en de omslag van het album. Daarnaast kan je nog kiezen voor bijvoorbeeld lasergraven of een uv-print. Bijna alles is mogelijk.

Tijdens een kennismakingsgesprek liggen er altijd demo albums klaar om te bekijken. Ook staan er mapjes met stalen van de verschillende materiaal in de kleuren van onze leverancier. Vooraf is het eigenlijk niet te zeggen wat een trouwalbum kost. Dit is geheel afhankelijk van jouw eisen en wensen. Hieronder staat een prijsindicatie van een basisalbum zonder extra opties.

Luxe trouwalbum

Een luxe trouwalbum is een beste investering, maar dat is het meer dan waard. De basisprijs voor de meest populaire formaten is:

  • 20x20cm: vanaf € 299,-
  • 30x30cm: vanaf € 399,-

Het betreft een handgemaakt album met 30 bladzijden voorzien van dikke vlakliggende bladen, een linnen omslag en schutbladen.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Ik heb een vraag: