Lifestyle Reportages

Elke Lifestyle Reportage is een zichtbare herinnering aan bijvoorbeeld jullie (prille) liefde, een huwelijksaanzoek,
de komst van eventuele (klein) kinderen of je gezin. Natuurlijk kan je ook gewoon een reportage laten maken,
omdat je het leuk vindt om mooie foto’s te ontvangen.

Spontane momenten

Verwacht geen ingewikkelde of stijve poses. Ook de zogenaamde “say cheese” momenten proberen we te voorkomen. We gaan juist op zoek naar de spontane momenten, zodat jij jezelf herkent op de foto. Soms wordt zo’n moment een kleine beetje in scène gezet, maar van daaruit ontstaan er vanzelf weer nieuwe situaties om vast te leggen.

Beperkte aansturing

Aansturing zal er beperkt zijn, maar niet niet zo nadrukkelijk als bij geposeerde foto’s. We richten ons meer op het verhaal van jullie. We gaan op zoek naar jullie emoties en interactie met elkaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een momentje samen, lekker even gek doen of samen wandelen. Maar ook aan die blik, een knuffel of een kus.

Jouw favoriete locatie

Wij fotograferen op locatie, bijvoorbeeld direct in je eigen buurt, op jouw favoriete plek of gewoon in een andere prachtige omgeving. Deze wisselende locaties en met steeds weer andere omstandig-heden geven ons elke keer weer een creatieve prikkel om prachtige foto’s te maken. Geen fotoshoot is daardoor hetzelfde!

Alleen, samen of met meer of de foto?

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou kunnen bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Je kan ook onderstaand formulier gebruiken!

* Verplicht veld

11 + 1 =

Privacy

De opgegeven persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op jouw bericht te reageren. Deze worden niet langer bewaart dan strikt noodzakelijk. Informatie hierover is te vinden in onze privacyverklaring.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.