Er is altijd wel een reden om jullie liefde te vieren … Een lifestyle loveshoot is een mooie kans om jullie liefde voor elkaar in beeld te brengen. Met onze stijl van fotografie leggen wij jullie relatie spontaan vast. Een ongedwongen reportage op een plek waar jullie graag komen, zorgt voor foto’s waarin jullie jezelf herkennen!

Lifestyle Loveshoot

Een lifestyle loveshoot is een mooie manier om jullie liefde in beeld te brengen. Vaak staat er maar één van jullie op de foto of hebben jullie alleen selfies van jullie samen. Tijdens een loveshoot kunnen jullie van elkaar genieten, hebben jullie echt even tijd samen. Het is dus meer dan alleen een fotoshoot.

Wanneer jullie opzoek zijn naar een fotograaf voor jullie bruiloft, dan noemen wij zo’n shoot een “Pre Wedding Shoot“. De foto’s zijn te gebruiken voor jullie trouwkaart. Ook leer je ons een kennen en kunnen we het hebben over jullie grote dag tijdens een vrijblijven kennismaking gesprek.

Tarieven Lifestyle Fotoshoot

Elke lifestyle fotoshoot wordt met zorg en aandacht vastgelegd op jouw gewenste locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten. Een complete lifestyle reportage is te boeken vanaf € 129,-.

Hiervoor krijg je:

  • ca. 1,5 uur fotografie
  • 15 digitale fotobestanden in hoge resolutie *
  • een fotoalbum van 15x15cm incl. 12 bladzijden

Kom je met meerdere gezinnen, een hele familie of een groep? Dan is het te adviseren om meer tijd uit te trekken.
Per half uur wordt er € 30,- extra in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je dan ook 5 extra digitale foto's.

* Extra digitale foto's € 7,50 per stuk (i.p.v. € 15,-)

Het fotoalbum

Foto's mogen gezien worden! Daarom ontvang je bij onze reportages een fotoalbum t.w.v. € 34,95. Het is een handgemaakt album waar je nog jaren van kunt genieten. 

Wil je liever alleen digitale foto's ontvangen? Dat is uiteraard ook mogelijk! Je ontvangt dan een korting van € 20,- op het tarief van de lifestyle reportage.

Sneak Preview Fotoalbum

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.