Er is altijd wel een reden om jullie liefde te vieren … Een lifestyle loveshoot is een mooie kans om jullie liefde voor elkaar in beeld te brengen. Met onze stijl van fotografie leggen wij jullie relatie spontaan vast. Een ongedwongen reportage op een plek waar jullie graag komen, zorgt voor foto’s waarin jullie jezelf herkennen!

Lifestyle Loveshoot

Een lifestyle loveshoot is een mooie manier om jullie liefde in beeld te brengen. Of je nu net verliefd bent of al jaren getrouwd bent! Vaak hebben jullie alleen maar selfies van jullie samen of staat er maar één van jullie op de foto. Tijdens een loveshoot kunnen jullie van elkaar genieten, hebben jullie echt even tijd samen. Het is dus meer dan alleen een fotoshoot.

Ook wanneer jullie gaan trouwen en op zoek zijn naar een fotograaf voor jullie bruiloft, is een loveshoot een leuke manier om met ons als trouwfotografen kennis te maken. We noemen zo’n shoot een “Pre Wedding Shoot“. Deze foto’s zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor jullie trouwkaart of voor andere momenten tijdens jullie grote dag. Jullie leren ons dan al een beetje kennen en kunnen ook wennen aan onze stijl van fotograferen. We kunnen dit bijvoorbeeld combineren met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om het over jullie grote dag te hebben.

Tarieven Lifestyle Fotoshoot “Vier de liefde samen”

Elke lifestyle fotoshoot wordt met zorg en aandacht vastgelegd op jouw gewenste locatie. Na afloop bewerken wij een ruime selectie foto's. Hieruit mag je zelf de gewenste foto's kiezen. Het resultaat is een zichtbare herinnering aan voor jou waardevolle momenten. Een complete lifestyle reportage is te boeken vanaf € 149,-.

Hiervoor krijg je:

  • een fotoshoot van ca. 1,5 uur
  • een e-book met nuttige tips en informatie voor een geslaagde fotoshoot
  • 15 digitale fotobestanden in hoge resolutie *
  • inclusief een fotoalbum van 15x15 cm incl. 12 bladzijden voor maar € 34,95

Afhankelijk van jou wensen, kunnen wij adviseren om meer tijd uit te trekken.
Per half uur wordt er € 30,- extra in rekening gebracht. Hiervoor ontvang je dan ook 5 extra digitale foto's.

* Extra digitale foto's € 7,50 per stuk (i.p.v. € 15,-)

Het fotoalbum

Foto's mogen gezien worden! Daarom kan je bij de meeste van onze reportages een fotoalbum. Het betreft een klein handgemaakt album van 15x15 cm waar je nog jaren van kunt genieten. Andere formaten en meer pagina's zijn tegen meerprijs verkrijgbaar.

Sneak Preview Fotoalbum

Heb je vragen over deze of andere mogelijkheden die wij jou bieden?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Portfolio “Lifestyle Fotografie”

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?