fbpx

Lifestyle fotografie

Het leven is het ontstaan van een herinnering. Een herinnering voor jezelf aan bijvoorbeeld de (prille) momenten van je relatie, jullie huwelijksaanzoek, je bruiloft of de komst van eventuele (klein)kinderen. Maar je kan ook gewoon foto’s laten maken, omdat je het leuk vindt om mooie foto’s te ontvangen.

Door mijn manier van fotograferen zorgen spontane momenten, een stralende lach, een gemeende traan of een zenuwachtig moment voor een zichtbaar gevoel. Daar draait het allemaal om, het vastleggen van deze bijzondere momenten van jullie leven.

Jurgen Corts
C’est la Vie Photographie

Ongedwongen spontane foto’s

Lifestyle Fotografie kenmerkt zich door zijn unieke stijl van fotografie. Heel anders dan bij studio fotografie, wordt hier niet gewerkt met standaard “gedwongen” poses, al dan niet met een gemaakte lach. Een foto waarbij je het risico loopt jezelf niet meer te herkennen in het eindresultaat.

Verwacht bij een lifestyle reportage een fotoshoot met veel spontaniteit, creativiteit en geen typische “lach eens naar de camera” momenten, m. Met met minimale aanwijzigingen maak ik herkenbare foto’s van jou. Het levert een reportage op waarin jij jezelf herkent!

Mogelijkheden

Eigenlijk is alles mogelijk bij een lifestyle fotoshoot. Op locatie fotograferen levert vrijwel geen beperkingen op. Op locatie werk ik het liefste met natuurlijk licht, maar indien nodig kan ik gebruik maken van flitslicht. Zo kan ik ook bij jullie thuis langskomen voor het fotograferen van een huislijke setting. Dat is in geval van een baby of hele kleine kinderen vaak wel zo prettig.

Met mijn fotografie richt ik mij specifiek op het fotograferen van mensen. Of dit nu alleen, samen, met een groep vrienden, als gezin of een hele familie is, dit levert voor lifestyle fotografie geen beperkingen op!

C’est la Vie

C’est la Vie betekent “zo is het leven”. C’est la Vie Photographie is gespecialiseerd in het fotograferen van dit leven. Van dit leven fotografeer ik graag jouw verhaal. Belangrijk hierbij is, dat jij je op je gemak voelt.

Voor mij is het een extra creatieve prikkel om op verschillende locaties met andere weersomstandigheden en mensen te fotograferen. Deze creatieve vorm van fotografie is mijn passie!

Dit is C’est la Vie Photographie!
Jurgen Corts

Geïnteresseerd in een Lifestyle Fotoshoot?

Hieronder kunnen jullie direct in mijn agenda zien wanneer ik beschikbaar ben en een fotoshoot boeken:

We hebben leuke middag gehad met Jurgen tijdens onze lifestyle shoot! Hij heeft ons hele gezin met veel passie vast gelegd. We zijn zo tevreden over Jurgen zijn werkwijzen en resultaat, dat hij ook onse trouwdag mag fotograferen. Hier kijken we dan ook erg naar uit.

Monique

Mijn complimenten voor de fotoshoot! Het was heel erg ontspannen en ongedwongen. Leuk hoe je aandacht hebt voor de kinderen, hen betrekt en laat kiezen en aanvoelt wanneer welke foto qua gezelschap. We hebben een leuke middag gehad. Dank je wel!

Annie

Een stoere foto van onze zoon Kian staat te pronken op de kast en is uiteraard aan de trotse opa’s en oma’s gegeven. Een mooie herinnering aan de lifestyle fotoshoot van afgelopen mei. Heerlijk toch als je als kind niet model hoeft te zitten in een studio, maar heerlijk buiten kan spelen en ondertussen klikt Jurgen toch wel op het juiste moment! Dat is de kracht van Jurgen en geeft het mooiste resultaat. In een ongedwongen, ontspannen sfeer komt het mooiste boven. Want zeg nu zelf, als de kinderen ontspannen zijn, zijn de ouders dat toch ook. Win-win situatie! Wij komen de volgende keer graag met z’n vieren en weten nu al dat ook dat weer gave foto’s zullen opleveren. Dank Jurgen!

Adrie

Super leuke fotoshoot gehad van onze dochter met haar neef. Jurgen heeft mooie foto’s gemaakt doordat beide zich op hun gemak voelden. De kinderen hebben lol gehad en dat zie je terug in de foto’s. Daarnaast zijn het ook niet de standaard foto’s.
Kortom Jurgen is een hele professionele fotograaf en zeer aan te bevelen.

Marjolein

Ik heb nu een aantal keren met mijn gezin een fotoshoot bij Jurgen gehad en ik ben iedere keer weer blij met de kwaliteit van de foto’s, maar ook met de benadering tijdens de shoot. Hij laat je mee denken en kiezen, maar hij laat ook zin eigen creativiteit de vrije loop. Erg leuk hoe er van accessoires gebruik gemaakt wordt zonder het te overdrijven.

Miranda

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.