Onze werkwijze

Onze ervaring als lifestyle fotograaf komt bij bruidsfotografie volledig tot zijn recht, maar daarnaast zijn er veel meer aspecten van groot belang. Wij komen een hele dag op jullie bruiloft en daarom is het van groot belang dat jullie een goed gevoel hebben bij de fotograaf die jullie kiezen. Onze werkwijze is erop gericht jullie dat gevoel te geven!

Kennismakingsgesprek

Tijdens een persoonlijke kennismaking bespreken we jullie verhaal. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn jullie wensen ten aanzien van jullie trouwdag. Welke bijzondere momenten van de dag willen jullie terugzien in de reportage?

Pre Wedding Shoot

Een Pre Wedding Shoot is een leuke en ontspannen manier om na de kennismaking alvast aan de camera en de fotograaf (of fotografen) te wennen. De foto’s zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor jullie trouwkaart of voor aan de muur.

Jullie trouwdag

Op basis van jullie wensen maken wij ongedwongen foto’s van jullie dag. Hierbij proberen wij enigszins “onzichtbaar” te zijn en daarbij de momenten vast te leggen zoals ze ontstaan. Dit zorgt voor een spontaan en vrolijk beeldverslag.

Sneak preview en een fotoboek

Jullie zijn natuurlijk reuze benieuwd naar de foto’s. Daarom ontvangen jullie na ongeveer een week een kleine sneak preview van een aantal foto’s per e-mail. Deze foto’s ontvangen jullie uiteindelijk ook afgedrukt in een fotoboekje.

Nabewerking

Direct na de sneak preview gaan wij verder met het selecteren en bewerken van alle foto’s. Dit doen wij op gekalibreerde beeldschermen die speciaal voor fotografen zijn ontwikkeld. De bewerkte foto’s plaatsen wij in een online galerij.

Trouwalbum

De meeste bruidsparen kiezen ervoor om hun dag te laten verwerken in een prachtig fotoalbum. Zodra alle foto’s in de galerij staan, mogen jullie een aantal als favoriet aanwijzen. Deze worden in het album gebruikt om zo jullie verhaal van de dag te vertellen.

Nieuwsgierig of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Of wil je antwoord op een vraag?

Bel vrijblijvend naar 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Of gebruik onderstaan formulier om te informeren of wij nog beschikbaar zijn!

* Verplicht veld

3 + 8 =

Privacy

De opgegeven persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op jouw bericht te reageren. Deze worden niet langer bewaart dan strikt noodzakelijk. Informatie hierover is te vinden in onze privacyverklaring.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.