Jullie trouwdag

Jullie verhaal wordt volledig vastgelegd, zodat jullie nog vaak van deze bijzondere en unieke dag kunnen genieten!
Met onze journalistieke stijl van fotografie brengen wij jullie trouwdag spontaan en puur in beeld. Onze dag start meestal ‘s ochtends al met de voorbereidingen van het haar, de make-up en kleding. Daarna volgt vaak de huwelijksvoltrekking en de fotoreportage.

De voorbereiding

Jullie trouwdag begint meestal met het vastleggen van het aankleden. Hier hoort natuurlijk ook het werk van de visagiste en de kapper bij. Hierbij proberen wij zoveel mogelijk onzichtbaar te werk te gaan. Aan het begin van de dag fotograferen wij ook graag details als kleding, ringen en bloemen.

De ceremonie

Tijdens de ceremonie zijn er vele momenten die wij vastleggen. Het verhaal van de ambtenaar zal zeker leiden tot een lach of een traan bij jullie of een van jullie gasten. Wij leggen deze momenten vast samen met de belangrijkste momenten als het ja-woord, de ringen en de kus.

De reportage

Naast de ceremonie is de fotoreportage vaak het belangrijkste gedeelte van jullie dag. Het is het moment om samen in jullie prachtige kleding op de foto te gaan. Tijd voor elkaar en samen schitteren zijn ingrediënten voor een prachtige reportage.

De bruidstaart & bubbels

Veel bruidsparen willen graag met hun familie en vrienden een taart aansnijden en/of proosten op hun huwelijk. Ook hierbij letten wij op de kleine details. Het moment dat jullie de taart aansnijden, elkaar een hapje geven of het glas heffen zijn extra feestelijke momenten om vast te leggen! 

Sieraden, bloemen, etc …

Tijdens elke bruiloft zijn wij ook op zoek naar details die ons opvallen. Uiteraard maken wij foto’s van jullie kleding, de ringen, sieraden en bloemen, maar vaak is er ook veel aandacht besteed aan de aankleding van de locatie. Deze proberen wij ook zoveel mogelijk in beeld te brengen.

Nieuwsgierig of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Of wil je antwoord op een vraag?

Bel vrijblijvend naar 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Of gebruik onderstaan formulier om te informeren of wij nog beschikbaar zijn!

* Verplicht veld

10 + 14 =

Privacy

De opgegeven persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op jouw bericht te reageren. Deze worden niet langer bewaart dan strikt noodzakelijk. Informatie hierover is te vinden in onze privacyverklaring.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.