Fotoshoot bij je thuis van alledaagse dingen

Valentijns Fotoshoot!

Een mooie bos bloemen, een luchtje of een romantisch diner zijn natuurlijk leuke dingen om je geliefde te geven. Hoewel dit altijd geslaagde cadeaus zijn, zijn ze wel een beetje voor de hand liggend. Heb je er wel eens over nagedacht om je geliefde een cadeau te geven wat misschien niet zo voor de hand ligt?

We leven in een tijdperk waar we vaak even snel een foto maken met ons mobieltje om een herinnering vast te leggen. Een selfie van jullie samen is op zijn tijd natuurlijk hartstikke leuk. Deze foto’s worden veel gedeeld op Social Media, maar komen meestal niet terecht in een fotoalbum of fotolijst. Laat daarom jullie liefde voor elkaar eens vastleggen door een professionele fotograaf. Het resultaat zijn foto’s van jullie liefde die het verdienen om aan de muur te komen hangen!

Verras je liefde!

Als je aan een cadeau voor Valentijnsdag denkt, denk je misschien niet zo snel aan het geven van een fotoshoot. Maar het is juist het perfecte cadeau om je geliefde mee te verrassen. Het is een leuke activiteit voor jullie samen én je houdt er ook een mooie zichtbare herinnering aan over.

Een fotoshoot kan best een beetje spannend zijn. Misschien vind je het ongemakkelijk om foto’s te laten maken. Om je hierbij te helpen, ontvang je ter voorbereiding een e-book met waardevolle tips en informatie over de fotoshoot. Wij nemen ook de tijd voor elke fotoshoot, zodat jullie aan ons en de camera kunnen wennen.

Tijdens de Valentijnshoot heb je alle tijd en aandacht voor elkaar. En wij helpen jullie door middel van kleine instructies om die liefde voor elkaar nog even extra te laten zien. Een kus, een knuffel, een kleine aanraking of even samen gek doen. Jullie liefde voor elkaar zie je terug in alle foto’s!

De locatie

De plek waar jullie elkaar ontmoet hebben, waar jullie eerste date was of waar jullie samen graag komen. Er is altijd wel een locatie die voor jullie belangrijk is. Hoe leuk is het om daar dan af te spreken voor de fotoshoot. Maar we kunnen uiteraard ook met jullie over een locatie meedenken, we weten genoeg mooie plekken in de weide omgeving van Almere te vinden.

Verrassing

Tijdens de Valentijnshoot is er natuurlijk ook ruimte voor eigen ideeën en wensen. Heb je een leuke verrassing voor je geliefde in gedachten? Hartstikke leuk, laat het vooraf even aan ons weten! Dat is bij uitstek iets om tijdens de fotoshoot vast te leggen.

Trouwplannen?

Ook wanneer jullie gaan trouwen en op zoek zijn naar een fotograaf voor jullie bruiloft, is een loveshoot een leuke manier om met ons als trouwfotografen kennis te maken. We noemen zo’n shoot een “Pre Wedding Shoot”. Deze foto’s zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor jullie trouwkaart of voor andere momenten tijdens jullie grote dag. Jullie leren ons dan al een beetje kennen en kunnen ook wennen aan onze stijl van fotograferen. We kunnen dit bijvoorbeeld combineren met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om het over jullie grote dag te hebben.

De foto’s

Het leukste moment is om na de fotoshoot samen de foto’s te bekijken en de shoot nog eens na te beleven. Wij bieden een online omgeving aan waar jullie op je gemak alle foto’s kunnen bekijken en je favorieten kunt selecteren.

Cadeau tips

Je kan deze fotoshoot natuurlijk ook aan iemand anders cadeau geven. Het is ook heel bijzonder om van je ouders of grootouders een mooie reportage te laten maken. En willen jullie bijvoorbeeld een foto laten afdrukken voor thuis aan de muur of om cadeau te geven aan een dierbare? Ook dat is mogelijk, we adviseren jullie daar graag in.

De fotoshoot

Meer informatie over de Valentijns Fotoshoot is te vinden op de actie pagina van deze bijzondere fotoshoot.

Heb je naar aanleiding van de blog vragen?

Bel ons op 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Ik heb een vraag: