Enige tijd geleden hadden wij een leuke actie waarbij aanstaande ouders kans konden maken op een Lifestyle Zwangerschapsshoot.

Eén van de gelukkige winnaars van deze actie was Renessa. Samen met haar vriend Lyeon en haar zoon spraken wij af op Stadslandgoed de Kemphaan voor deze fotoshoot.

Speciaal voor deze fotoshoot had Renessa een mooie blauwe zwangerschapsjurk gekocht. Uiteraard hebben wij deze ook terug laten komen in de reportage.

Het weer was ons op deze mooie lentedag ook zeer gunstig gezind. De zon scheen volop en de temperatuur was zeer aangenaam.

Mooi weer is natuurlijk altijd fijn maar brengt ook hier en daar een uitdaging met zich mee. Fel zonlicht kan zorgen voor hard licht, maar gelukkig is de Kemphaan een veelzijdige locatie waardoor we hier goed rekening mee kunnen houden.

Dit is een van de redenen waarom wij zo graag op deze locatie fotograferen!

Het was ontzettend leuk om samen met dit aanstaande gezin deze Lifestyle Zwangerschapsfotoshoot te mogen doen. De liefde tussen zowel Lyeon en zijn Renessa maar ook de hechtheid tussen hem en haar zoon spatte er vanaf.

De Kemphaan is voor hun extra bijzonder was omdat zij daar hun eerste afspraakje hadden. Wat mooi dat wij daar het gelukkige aanstaande gezin mochten vastleggen!

Wij wensen ze heel veel plezier met de foto’s! Klik hier voor meer foto’s.

Heb je naar aanleiding van de blog vragen?

Bel ons op 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?