Al bijna een jaar heeft iedereen te maken met aangescherpte maatregelen. Deze hebben met name grote invloed op de bruidsreportages die wij verzorgen, maar ook op de lifestyle reportages. Gelukkig zijn er nog wel mogelijkheden!

Buiten fotograferen

Buiten hebben we te maken met een maximale groepsgrootte van 2 personen, behalve als de groep uit één huishouden bestaat. Dit geldt dus ook voor de fotoreportage die jullie willen laten maken. Daarnaast kunnen er op (buiten)locaties nog aanvullende maatregelen gelden. Dit hoeven overigens niet persé corona gerelateerde maatregelen te zijn. Op bepaalde locaties zijn er huisregels voor (commerciële) activiteiten en moet je eerst toestemming hebben om ergens überhaupt een reportage te maken. Bij elke boeking bekijken wij de actuele maatregelen en maken we heldere afspraken hoe wij daar mee omgaan. Een lifestyle reportage is dus nog steeds mogelijk!

Trouwen is nog steeds mogelijk!

Op dit moment mogen er tijdens de ceremonie maximaal 30 mensen aanwezig zijn. Hierbij wordt de ambtenaar niet meegerekend, maar wel alle kinderen en de fotograaf. Het maximaal aantal hangt overigens af van de grootte van de locatie waar jullie trouwen, want tussen de verschillende huishoudens moet ook de 1,5 meter afstand geborgd worden. Vanaf 1 december 2020 is het verplicht een mondkapje te dragen. Deze mag af zodra je op je plek zit. De locatie kan je hierover meer vertellen, want naast de Rijksoverheid kunnen de gemeente en/of locatie nog aanvullende maatregelen treffen. 

Vanwege deze beperkingen is het aantal benodigde uren fotografie ook minder geworden. Speciaal daarvoor zijn wij daarom tijdelijk te boeken vanaf 3 uur fotografie. Op onze pagina voor bruidsreportages is dit tijdelijke aanbod terug te vinden.

Project Zenna

Het Project Zenna richt zich juist op het fotograferen van de kwetsbare groep die nu beschermd dient te worden. Daarom is er vanuit het project besloten dat er op dit moment geen reportages gemaakt mogen worden uit naam van dit project. Als deelnemer aan dit project houden wij ons vanzelfsprekend aan dit besluit.

Heb je naar aanleiding van de blog vragen?

Bel ons op 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?