Onze activiteiten liggen al een tijdje stil. Heel gek, want normaal gesproken hadden we alweer een hoop foto’s mogen maken. Dan waren we ook druk met het bewerken van deze foto’s.

Even niet fotograferen

Wij hebben direct na de afgekondigde maatregelen om het Coronavirus in te dammen, besloten om alle geplande lifestyle reportages te beoordelen op noodzaak en haalbaarheid. We willen immers zelf geen risico lopen, maar ook geen risico vormen voor anderen. Zeker met directe familie in de risico groep, durven wij dat niet aan. De geplande bruidsreportages, lifestyle reportages en workshops zijn daarom allemaal (kosteloos) uitgesteld.

Hoewel wij onze fotografie professioneel aanbieden en wij als onderneming staan ingeschreven bij de KvK, realiseren wij ons dat het voor ons makkelijker is om deze keuze te maken. Ondanks onze vaste kosten, werken wij parttime als fotograaf. Wij hebben er nog een vast inkomen naast.

Fotograferen op 1,5 meter

Op zich is het mogelijk voor ons om bijvoorbeeld een gezin op 1,5 meter te fotograferen. Ondanks dat wij voornamelijk buiten fotograferen, hebben wij daar niet voor gekozen. Je gaat immers als gezin en als fotograaf niet noodzakelijk ergens naar toe. Als op een locatie waar we willen fotograferen al andere mensen zijn heb je daar rekening mee te houden. En bestaat zelfs de kans dat je er niet terecht kan omdat er teveel mensen zijn. Dan is een reportage niet eens mogelijk! Daarnaast laten wij jou graag tijdens de reportage al een aantal van de foto’s zien op de camera. We vinden het immers belangrijk dat jij ook een idee krijgt van de gemaakt foto’s. Met de 1,5 meter maatregel is dat helaas niet mogelijk.

 

Positieve signalen

De afgelopen periode zien wij allerlei positieve cijfers, waardoor ook eerst versoepelingen van de maatregelen zijn aangekondigd. Hoewel wij deze versoepeling nog niet willen aangrijpen om alle reportages te hervatten, willen wij ons wel inzetten voor één “nieuwe” vorm van fotografie: foto’s in de voortuin of achter het raam!

Voortuin/raam fotografie

Dit (tijdelijke) aanbod is er op gericht om een paar waardevolle foto’s te maken. Foto’s van deze unieke situatie, een zichtbare herinnering. Je kan deze foto’s gebruiken om bijvoorbeeld een kaartje naar je (groot)ouders, familie of vrienden te sturen. De keuze is aan jou.

Ons aanbod*

Wij komen (bijna) gratis bij jou langs (in Almere) om in een kwartiertje een aantal foto’s van jullie te maken. We fotograferen op afstand en komen niet binnen. Voor de reportage betaal je alleen een vergoeding van € 0,29 per kilometer. Voor elke foto die je wil afnemen rekenen we € 10,-. Van elke verkochte foto doneren wij € 2,50 aan het Parkhuys Almere, het goede doel waar wij ons al langere tijd voor inzetten!

* dit aanbod is vooralsnog geldig tot en met 31 mei 2020 en op basis van beschikbaarheid

Heb je naar aanleiding van de blog vragen?

Bel ons op 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Hoe kan ik je helpen?