Foto’s selecteren in Pixieset

Na elke reportage worden de beste foto’s geselecteerd en bewerkt. Het eindresultaat zetten wij beveiligd met een wachtwoord in een Pixieset galerij. Bij elke Lifestyle Reportage ontvang je een aantal foto’s als digitaal bestand. Via de Pixieset galerij kan je eenvoudig kiezen welke foto’s je graag ontvangt. Bij Bruidsreportage gebruiken wij deze galerij voor het samenstellen van het fotoalbum.

De foto’s zijn gereed

Zodra alle foto’s zijn geselecteerd en bewerkt, zetten wij ze in een Pixieset galerij. Je ontvang dan van ons een e-mail met daarin de link naar en het wachtwoord van jouw galerij. Hieronder vind je een korte uitleg hoe de galerij werkt.

Onder aan de pagina staat een aanvullende uitleg voor het geval je meerdere selecties wilt maken. Handig om bijvoorbeeld een tweede selectie te maken voor de foto’s die je afgedrukt wilt hebben en een derde selectie met foto’s die je bijvoorbeeld op Xpozer wilt en ontvangen.

Inloggen op Pixieset

Wanneer je op de link hebt geklikt, opent jouw galerij. Hier kan je dan het wachtwoord uit de email invullen. Je kan deze kopiëren en plakken, zodat je het wachtwoord niet over hoeft te typen.

Na het inloggen opent de galerij met één grote foto. Door naar beneden te scrollen, komen je bij de foto’s in de galerij terecht.

Selecteren van foto’s

Wanneer je op een foto klikt, dan wordt de foto vergroot weergegeven. Zo kan je de foto’s goed bekijken. met behulp van de cursor toetsen kan je eenvoudig naar rechts (heen) en links (terug) bladeren.

Wil je een foto markeren als favoriet? Klik dan rechts boven op het hartje.

In het overzicht van alle foto’s kan je ook jouw favorieten markeren. Beweeg de muis over de foto’s en je ziet in de foto een hartje verschijnen (zie voorbeeld rechts). Klik dan op het hartje.

Onthouden van favorieten

Om je favorieten te onthouden wordt er gevraagd naar je e-mail adres. Doordat Pixieset jouw selectie onthoud, kan je er een andere keer mee verder gaan. Het even laten liggen en andere dag nog eens goed bekijken.

Klaar met jouw selectie?

Heb je al jouw favorieten voorzien van een hartje? Dan ontvangen wij graag een bericht dat jouw selectie gereed is.

Jouw selectie versturen dan met behulp van WeTransfer naar jou. In deze e-mail die wij sturen zit een link om de foto’s te downloaden. Deze link is 1 week geldig.

Klaar met jouw selectie?

Heb je al jouw favorieten voorzien van een hartje? Dan ontvangen wij graag een bericht dat jouw selectie gereed is.

Heb je meer foto’s geselecteerd dan er vooraf is afgesproken? Geen probleem dan sturen wij een aanvullende factuur voor de extra gekozen foto’s. De tarieven vind je op onze pagina “Nabestellingen“.

Jouw selectie versturen wij met behulp van WeTransfer naar jou. In deze e-mail die je hiervoor ontvangt, zit een link om de foto’s te downloaden. Deze link is 1 week geldig.

Extra mogelijke van Pixieset

Overzicht van jouw favorieten

Pixieset biedt de mogelijkheid om jouw favorieten in één overzicht weer te geven. Boven aan het overzicht met alle foto’s vindt je aan de rechter kant ook een hartje. Als er favorieten geselecteerd zijn, dan zie je er een groen bolletje bij. Wanneer je op dat hartje klikt, wordt er een overzicht geopend met daarin in eerste instantie alleen de lijst “Mijn favorieten”.

Lijsten

Op basis van de lijst “Mijn favorieten” selecteren wij de foto’s die wij jou als digitaal bestaand gaan versturen. Dit is dus de belangrijkste lijst.

Aanmaken nieuwe lijsten

Wil je één of meer bestanden ook laten afdrukken of een mooie afdruk op een bepaald materiaal bestellen, dan is het handig om daar extra lijsten voor aan te maken.

Maak bijvoorbeeld een lijst aan met de naam “Fotoalbum 20x20cm”, “Afdrukken 13x18cm” of “Canvas 40×60”. Je kan optioneel een toelichting voor ons erbij schrijven. Op basis daarvan kan ik dan herkennen wat je wensen zijn met de foto’s.

Foto’s toevoegen aan lijsten

 

Wanneer je teruggaat naar het overzicht van alle foto’s, klikt dan op het hartje klikt van een foto toe te voegen aan één van je lijsten. De foto opent in een nieuw venster met rechts daarvan alle aanwezige lijsten. Klik op één of meerdere hartjes om de foto toe te voegen aan de lijst(en). Aan het rode hartje kan je zien aan welke lijst de foto is toegevoegd.

Ook in dit scherm kan je nog een nieuwe lijst maken.

Toelichting geven op foto’s

Wanneer je de foto’s uit één van de lijsten aan het bekijken bent, zie je ook een praatwolkje. Wanneer je daarop klikt kan je per foto een toelichting (bericht) toevoegen.

Of bel ons op 06-30585511

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Ik heb een vraag: