Fotografie is veel meer dan alleen het maken van de foto. Voor ons is het verwerken van een foto in een fotoalbum of het laten afdrukken op bijvoorbeeld Xpozer vanzelfsprekend. Daarom bieden wij bijna alle pakketten aan met een fotoalbum. Zo krijgen onze klanten naast de bestanden ook een zichtbare herinnering.

Wij vinden het belangrijk om echt kwalitatief goede fotoalbums te leveren aan onze klanten. Niet alleen de foto’s moeten er kwalitatief zeer goed uit zien, maar ook het album zelf. Elke keer als jullie het album erbij pakken, kunnen jullie genieten van een mooi album met daarin voor jullie belangrijke foto’s.

Waarom Konpoli?

Toen wij voor ons eigen huwelijk een album konden bestellen bij onze trouwfotograaf, waren wij verrast over de mogelijkheden die Konpoli biedt. Nadat wij ons eigen trouwalbum hadden ontvangen en zelf daar een aantal kleinere albums hadden besteld, stond onze keuze vast. Dit wordt onze nieuwe leverancier voor fotoalbums. Handgemaakte digitale fotoalbums wel te verstaan. Zoals ze zelf zeggen: “Met de hand gemaakt, met lief­de en aan­dacht gewerkt aan je pro­duct. Al onze pro­duc­ten zijn uniek!”

Jullie wensen

Hun assortiment is divers. Naast albums bie­den zij ook USB doos­jes, gift­boxen, boxen met luxe pas­se-par­touts, opberg­do­zen, ouderal­bums en recep­tie­boe­ken aan. Op hun website is al veel te vinden, maar ook veel van jullie eigen wensen, ontwerp of aan­pas­sin­gen aan hun “standaard” albums zijn moge­lijk. Die flexibiliteit past erg bij ons, want wij zijn ook erg flexibel met ons aanbod in fotoshoots.

Heb je vragen over alle mogelijkheden of wil je een album zien?

Bel ons op 06-81399841 of stuur ons een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
× Ik heb een vraag: