Bruidsreportages

Jullie verhaal van de dag wordt volledig vastgelegd, zodat jullie nog vaak van deze bijzondere en unieke dag kunnen genieten!
Met onze journalistieke stijl van fotografie brengen wij jullie trouwdag spontaan en puur in beeld.
Hierbij hebben wij niet alleen oog voor jullie als bruidspaar, maar ook voor jullie gasten en andere belangrijke details.

Spontane reportage

Als journalistiek bruidsfotograaf proberen wij zoveel mogelijk uit beeld te blijven. Wij gaan onopvallend te werk en leggen de belangrijke  momenten  zo ongedwongen mogelijk vast.

Jullie verhaal

Tijdens een kennismakingsgesprek vragen wij niet alleen naar jullie trouwdag, maar ook naar jullie verhaal. Als het even kan, dan proberen wij dit verhaal terug te laten komen in de reportage.

Zichtbare herinnering

Het fotoalbum waarin jullie foto’s zijn verwerkt, is een zichtbare herinnering van jullie trouwdag. Een waardevol album om er regelmatig bij te pakken en terug te blikken op jullie mooiste dag!

Nieuwsgierig of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdag? Of wil je antwoord op een vraag?

Bel vrijblijvend naar 06-81399841 of stuur een e-mail: info@cestlaviephotographie.nl!

 Stuur je liever een Whatsapp bericht? Klik dan hier!

Of gebruik onderstaand formulier!

* Verplicht veld

8 + 2 =

Privacy

De opgegeven persoonsgegevens worden alleen gebruikt om op jouw bericht te reageren. Deze worden niet langer bewaart dan strikt noodzakelijk. Informatie hierover is te vinden in onze privacyverklaring.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
%d bloggers liken dit: