fbpx

Als Lifestyle fotograaf kom ik op veel verschillende locaties, maar één van mijn favorieten blijft toch Stadslandgoed de Kemphaan. Een veelzijdige locatie waar je verrassend leuke foto’s kan maken. Een omgeving met water, bruggetjes, prachtige natuur, dieren en veel verschillende locaties brengt veel variatie in de reportage.

20140601__MG_5341 20140524_IMG_2325

In de zomer kan je daar ook ‘s avonds prima fotograferen. De zon staat dan lager, waardoor de foto’s qua kleuren mooier uitkomen. Het licht is dan minder hard en jij zal minder met je ogen staan te knijpen. Vlak voor zonsondergang zul je merken dat de kleuren zelfs veranderen.

IMG_5960 20140405_IMG_3525

Stadslandgoed de Kemphaan is geschikt voor allerlei soorten fotoshoots. Zo gebruik ik deze locatie onder andere voor kinderfotografie, (gezins)portretten en loveshoots. Geen fotoshoot wordt hetzelfde met deze gevarieerde locatie net buiten de bebouwde kom van Almere!

IMG_6532 20130520_IMG_1242

Breng na de fotoshoot vooral nog enige tijd door op het landgoed en geniet van een lekkere pannenkoek op het terras bij het restaurant Dubbel-Op. Ook kan je een bezoekje brengen aan Stichting Aap of de dierenweide. Kortom, genoeg te beleven!

Ook interesse in een lifestyle fotoshoot op de Kemphaan of elders? Laat je eens verrassend fotograferen!

Voor meer informatie: klik hier!

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.