fbpx

Over mij

20150525-20150525-DSC_1715Het gezicht achter C’est la Vie Photographie is Jurgen Corts. Ik ben een echte levensgenieter en verknocht aan Frankrijk: het land, het eten, de wijnen en de kaasjes. C’est la Vie, een heerlijk leven!

Het leven is een herinnering vol emoties. Deze herinneringen en emoties leg ik vast, zodat de herinnering zichtbaar wordt. Of het nu gaat om een stralende lach of een gemeende traan, zo is het leven.

Van nature ben ik iemand die makkelijk contacten legt en daardoor in aanraking komt met nieuwe mensen met bijzondere verhalen. Door deze verhalen te vertalen naar beelden, maak je ze zichtbaar. Dit is één van de vele mooie kanten van de fotografie. Dit maakt het werk als fotograaf voor mij extra interessant!

Ik als jouw fotograaf

Niets moet natuurlijk, maar je zult mijn passie voor de fotografie ervaren. Je krijgt mooie en vooral bijzondere foto’s van belangrijke herinneringen uit jouw leven. Bij het zien van die emotie, zul je deze emotie ook voelen!

Ik streef naar het maken van foto’s waarin jij jezelf herkent. Natuurlijk geef ik tijdens een fotosessie enige instructies, maar het gaat om jou. Jij moet je er lekker bij voelen, want dat zie je meteen terug op de foto’s. Je moet er ook tijdens een sessie plezier in hebben, zodat je achteraf met een glimlach naar de foto’s kijkt!

Het belang van de klant staat voorop. Ik fotografeer het liefste op een voor jullie belangrijke (buiten) locatie. Het fotograferen van een pasgeboren baby gebeurt meestal bij de ouders thuis, terwijl ik met een gezin naar een park of het bos ga. Ook de duur van fotoshoot is afgestemd op het soort fotosessie. Kortom alles is afgestemd op jullie als klant.

Fotografie is mijn passie, C’est la Vie!

Jurgen Corts

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.